Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve najbolje Admiru i Gorazdu, zasluzili su.
nadam se da ce trenutne nase zvijezde odluciti se vratiti u nase krajeve i dijeliti znanje i iskusto, a ne raditi po zapadu. Samo tako mozemo biti bolji. Ne mozes biti dobar ako nema ko da te trenira. Ovo stoji za sve aspekte
mnogi od vas su bolesni, na silu tjerate malu djecu u skole fudbala, galamite na njih dok treniraju, hocete da su ronaldo a djeca vam nisu talentovana vec duduci ili su mali za pritisak koji im nabijate.konjine glupe.
Svaka cast ljudino, fina i pozitivna prica.
Super ideja, djeca su po zadimljenim igrionicama ili kod kuce na komputeru.. najbolje je uzivati u sportu, ganjanje zura i suncu. a ne biti usamljen u mracnim prostorijama.
Pozitivno i za drustvo i za njega.Mislim da je na tom kraju jedan od kompetetnijih da to radi.Sretno!
Sad će uzimat po DESET MARAKA od djece da treniraju..
i na zapadu ti je tako, ko ima zelju da trenirati djecu bezplatno, a vamo nema za porodicu...
@RonChekalski Eto ti Dzekson nece uzimati posto ima sada? Uvjek su vece stipse ljudi koji imaju, ali su to zaradili.