Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo mater ja sve vise vjerujem da je shumi svojevremeno platio nekoj marketinskoj agenciji da mu naprave ovakav scenario da ga ne smaraju paparazzi otkako se penzionisao. on negdje pije koktele, uziva u anonimus modu ne bi li sacuvao psihicko zdravlje.
Meni vise djeluje kao da je covjek zelio reci da se pomirio sa cinjenicom da nikad stvari nece biti kao prije. Ali eto novinarima treba klikova :D i nek vam ne daju informacije o ovom covjeku
Pa sta ako je smrso!! I ja sam mrsav a kokuz!
Nisi ti ni kokuz ni mrsav ti si ocegledno corav ili nepismen.