Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi smo već spustili pantalone pred Argentinom...
Dobiti Argentinu, a izgubiti od Nigerijaca. To ja prizeljkujem
edmund Jako inteligentno. I onda zatvoriti krug od 3 reprezentacije sa po 6 bodova, gdje bismo, ko da gledam, mi bili najgori. Najbitnije je Nigeriju shvatiti kao Argentinu, i pobijediti ih. Sve drugo nas vraca kuci. Pa cak i razmisljanje da cemo s Nigerijom lagano.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima da vas vrsajevic izbaci iz kopacki kad krene u prodor
jasna stvar
je li izjavio za klix.ba
kako je krenulo još će ispast da će BiH( tri pobjede i remi) biti prva u Grupi nigerija druga tri pobjede i remi( lošija gol razlika u odnosu na BiH Iran treći sa jednim bodom ali boljom gol razlikom u odnosu na Argentinu :p
Kako misliš tri pobjede i remi? Hoćemo to igrati i sami sa sobom?
eto tako mi i treba! hajd vrag će ti ga znati... možda BiH stvarno upiše tri pobjede i remi na mundijalu... to bi značilo da ćemo proći grupnu fazui odigrati još koju utakmicu. ja bih lično bio zadovoljan da dođemo do četvrtfinala
Nekako imamo u tradiciji da orlove okrecemo na raznju, bili oni s dvje ili jednom glavom. Posebno volimo bijele orlove a dajemo ih kao objed lavovima! :)
Kad nasi Zmajevi dunu i vatru sunu...sve ce ih porusiti.
joj, ponedeljak, pa raja skroz slabo komentariše. ko da se nije razbudila.
Jedino ako misli po KILAŽI ... :DD
garant se prepo safetove taktike :-)
zato što na bodove protiv argentine i ne računa....
ja stvarno neznam sta ovi nigerijci umisljaju, koda smo mi levatska ekipa , poderacemo ih aBd.
ovo humor za dobro jutro?
Jašta će !
kako da ne. mi bum bili glavna prijetnja na mundijal, ne ?