Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam se sad nasekiro u pm... Sav mi dan propade
Eh da mi neka kaže Ti si mi treči ??? napio bi se ko guzica.Vazda drugi.
Nevin ko moja komsinica u guzicu udarala se od 15 kaze cuva nevinost za braka .
Ti si mi kaze drugi ljubavi moja
Procito valjda kako u pojedinim drzavama pustaju zatvorenike radi opasnosti po zarazu. Iskreno, ja bi ga tamo namjerno ubacio, vecina ne zasluzuju biti pusteni na slobodu, a i usparalo bi se u budgetu.
Nevin al u q-rtzu.
A ti zamisli kako je radit sa diskushernijom, pritiskom, šećerom i ostalim fizičkim i psihičkim bolešćugama kod nekog privatnika za sitnu lovu da bi prehranio svoju djecu koja su ti jedina svijetla tačka u životu, a na to još ljudska prava za te ne postoje
JUVENTUS I LOPOVI ma nikad u životu 😂😂😂 idu ko kafa i cigara
@MedoIzPecine Nik ti sve govori kakav si sa glavom !