Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav moras bii kloc da prokockas milione koje si steko,nisu ti ih ni trebali davati
pa valjda mozes skontati da se tu misli na profesionalnu karijeru.. a ne karijeru u b-timu ili juniorima. Prvi profesionalni ugovor je potpisao za manchester 1993 a nastupao je ranije za manchesterove juniore. Ali to se ne broji u profesionalnu karijeru, jer tada igraci nemaju profesionalni ugovor.
\"Karijeru je Gillespie započeo u Manchester Unitedu 1993. godine, a bio je članom ekipe “crvenih vragova” koja je 1992. godine osvojila FA Challenge Cup (za igrače do 18 godina). ?! \" Ajd skontajte kad je poceo karijeru pa onda napisite nesto!