Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunac karijere jednog profesionalnog fudbalera - imam Ronaldov dres!
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
Sta je cudno sto jos cuva dres Ronalda
Eki imena, nudzein, hahahahahah
Dobar igrac, trebao je otici vani dok je gubio vrijeme sa Pekicem u Visockoj Bosni.
ima talenta u bosni.ima ali najbolji srbi i hrvati igraju za matice a bosnjaci drze ginisov rekord u brzom lomljenju betonskih blokova glavom,lomljenju kokosa laktom i nezvanicno prvo mesto na svetu u brzom jedenju cvaraka.sve male drzave se opredele za dva,tri sporta pa u njih ulazu pa im se to vrati kroz medalje na oi.bosnjaci su toliko talentovani da su nebitni u svim sportovima a bosna je jedna od retkih drzava u evropi koja nema olimpijsku medalju.
ubedljivo naj neuspesnije republike eks ju u sportu su bh i mkd.slovenci imaju neke alpske sportove uvek,sampioni ep u kosarci.hrvati su imali janicu kostelic,vicesampioni sveta u fudbalu,vaterpolo,atletika,rukomet itd.srbija novak djokovic,kosarka,atletika,odbojka,vaterpolo itd crna gora je bila sampion evrope u vaterpolu i zenskom rukometu.mkd su nesto u rukometu pokusavali i jednom su bili 3 na ep u kosarci.bosna bas nista,sem kadetskog ep u kosarci.valjda od tog suvog talenta rezultati
@AhmetpasaKosaca u inostranstvu nasi iseljenici imaju udruzenja.pa postoje srpska,hrvatska i bosnjacka.nepostoji udruzenje srba australije rodom iz bh,rodom iz hrv,rodom iz srb nego samo udruzenje srba.srbija kao najveca i ustavom drzava srpskog naroda je svakako matica svim srbima u regionu.kao sto je meni RS sestra pogotovo nama iz zapadne srbije koji smo vecinom hercegovackog ili crnogorskog porekla.te rodbonsko krvne veze su jace kako ides prema drini.tako da je to sve jedan nacion
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vrijedna uspomena..
Kaze cuvao Pintola 😂😂😂
@VolimTeKadPricas Pa vama dvojici ne treba čovjek ništa ni pojašnjavati jer vam ni tada neće biti jasno.Osnovno je da svijet ne počinje s vama..
ko je ovaj