Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se uradi vala jedan stadion kako treba nema veze u kojem gradu .
Alal vera !!!!
gledaj ti ovih komentara...Zenica selo ovo ono...jeste li ljudi normalni ba\'....imamo najljepsi stadion i svi znaju da smo mi fudbalski grad...sad neki komentari gdje ste na tribinama Robijasi itd...a do prije 3-4 godine kada smo bili najbrojniji i kod kuce i na strani svi ste sutili i bojali nas se...al\' nije bitno..opet ce doci ta vremena....i repka ce uvijek igrati u Zenici a ne na Kosevu ili Sugavici.....zato ššššš
ZENICA DISMR.... \'Ta ce cobani..
Zenica je selednra hebo vas....djaba da Nou Camp sagradimo tamo...selo je selo...
BP nece biti najbolji stadion na Balkanu dok god se u njega ne ulozi min. 15-20 Miliona,jer svi znamo kakav je Poljud i Filip 2 arena,pa sam zato koristio termin \'ponajbolji\'.Nadograditi ce se juzna i istocna tribina sa po oko 5000 sjedecih mjesta,ali ni to nije to,i sumnjam da ce to odraditi na ovoj pauzi.
Ne mozemo se mi oslanjat\' na stadion kapaciteta 13 000 gledalaca, pa to je smijesno..treba prositi kapacitet stadiona, odraditi drenaze jer je zemlja, i trava u Zenici izlozena velikim padavinama, niskoj temperaturi, i tu trava tesko opstaje u formi u kojoj bi trebala biti, u Zenici sunca jako rijetko ima, to je cinjenica. Sanitarni treba maksimalno srediti, i stolice na jugu, posto su skrsene, i stare 100 godina, ozvucenje promjeniti, i ne dozvoliti onom konju da najavljuje utakmice, i da cita sponzore, jer je uzas!dovesti nekoga sa normalnim glasom. Okrenuti kameru na drugu stranu kako bi se pri prenosu, na tv-u vidjelo da nas ima malo vise nego sto se predstavlja, i da se ne vidi ona smijesna sjeverna tribina, koja ne lici ninasto. Treba tu jos milion stvari odraditi, ali ovo je dovoljno za pocetak, a ne dovesti jedan bager, i 2 kamina, i pisati kako se radi \"Punom parom\", opet neko pere lovu!
hinovicu jadino , mogao si i ti da odes vise sa svoje ucmale pozicije .
Da tebi tvoj teletabis nesto kaze : \"Bilino Polje je jedini stadion na ovim prostorima koje će imati grijanje na terenima tako da nećemo nailaziti na probleme o tehničkim uvjetima koje nalaže UEFA I FIFA. Ovo je vrhunac\", zaključio je Hinović. Makar tako pise, ( naravno ako znas citati ) . U Zenicu po pobjedu, atmosfera je uzas na drugim stadionima, nek je u Sarajevu stadion ko Camp Nou ili Allianz Arena, kad navijaci ne znaju navijati! Pozz, Mostar.
Onoga trenutka čim je stadion Bilino polje izgrađen 1972., odmah je važio za najljepši u ex Jugoslaviji, jer je rađen na engleski tip stadiona bez atletske staze i sve su tribine neposredno uz teren. Kasnije je epitet najljepšeg dobio Poljud i uglavnom zbog svog specifičnog krova posebno za to vrijeme. Stadion Bilino polje ima svoju tradiciju, a na njemu je i bivša nam reprezentacija znala igrati, a da ne govorimo o našoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine još od prvog domaćeg susreta protiv Albanije. Uostalom, svaki Bosanac i Hercegovac bi trebao znati po čemu je Bilino polje najpoznatije. Zenica je Bosne zjenica! Ovi što nas ne vole, ignorišite ih, pa da svoju glupost pokušaju da prebole. Pozdrav pravim Bosancima i Hercegovcima, patriotama (ali ne i nacionalistima), onima koji poštuju svaki pedalj jedne nam jedine!
Rođače, malo ti je paglu ta izjava da će biti PONAJBOLJI na Balkanu .. Za koliko će proširiti mjesta, znaš li otprilike ?
Dobro ste se sjetili
Proteklih dana bilo je nagađanja o tome odakle će se uzeti trava za travnjak stadiona Bilino Polje, ali prema riječima Hinovića, još uvijek ništa nije poznato i još uvijek se radi na tome. Posavska mlada trnjina dodje ko najotpornija i najbolja trava za stadion...
Najkvalitetniji stadion u BiH a ne u regionu sto ne procitas... A u BiH ima strasno puno kvalitetnih stadiona, tako da to nesto i znaci...
zar drenaza nije radjena prije nekih dvije-tri godine?
Pa retardi jedni maloumni BP je trenutno NAJBOLJI stadion u BiH,ali ce nakon radova biti PONAJBOLJI na Balkanu.Moram vas razocarati da ce se uskoro i tribine prosiriti...Pusica
jel ovo Senijad Ibricic u Bageru