Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fantastično izgleda... ovi momci su to zaslužili...
Zenica je Bosne zjenica!
Idealan teren za našu pas igru.Brzo ide lopta,puno dodavanja,još da su Džeko i Vedo samo maaaaalkice brži.Al i ovako smo mi Brazil za njih.Samo pristup ko u Linheštajnu,kad su kod rezultata 8 : 1 trčali ko ludi,borili se za svaku loptu,i imali želju da ih napune do kraja.Idemo momci.Stadion je odličan.
Da bi ti jos lakse bilo saznati ko ste vi prati seriju PRELJUBNICI, brat kara bratovu zenu, otac sinovu kum kumu sami pasjaluk.
Vikali ste vi i klicali i da ste svi Sloba Milošević i vidi sad.... Milorad vas uzima lopatom, a vi ko zadnji levati još mu aplaudirate. Nikad se pameti dozvat.
Sad svi da glasate za Dodika jer vam je obezbjedio stolice, da se ne sramotite, ahahah, jadne reprezentacije... Nemaju za stolice, hahahahah... Mile va je opet na*uzio...;)
Dosadan si i sa seljacima i Zenicom...hajd popusti malo majke ti...ako imas viska vremena poradi malo na tim svojim kompleksima...sretno i LP
NE BOJ SE GRADE MLADOSTI MI MOJE NA BRANIKU TVOME MANIJACI STOJE!!! 1921
kakav stadion nije mu nowcamp ravan,VELIKA ĆE BITI SLAVA
Iz zavisti ili nečega drugog,sasvim svejedno,opet je mnogo ružnih komentara o Zenici koja kao nema nikavih drugih sadržaja ili slično... Nema veze,valjda to tako mora biti,najvažnije je da je stadion Bilino polje\" spreman za večerašnju utakmicu,a hvala i Banja Luci što se uključila u organizaciju iste. POZIVAM SVE LJUBITELJE NOGOMETA (IZ CIJELE BiH) DA VEČERAS DOĐU U (UVIJEK) GOSTOPRIMLJIVU ZENICU I PODRŽE NAŠU REPREZENTACIJU DO DRUGE POBJEDE U KVALIFIKACIJAMA !!!!
prodobro
Ajmo Bosno...žalosno što na selu napraviše ovaj stadion, a slavna Grbavica onako u rasulu ali šta ćeš...u ovoj zemlji ionako seljaci vode glavnu riječ pa tako i smrdljiva Zenica sebi izlobira ovo ulaganje
Za sve Bosance i Hercegovce, koji ne mogu sutra biti uz Zmajeve, a izvan Bosne su, link za tekmu mogu pronaci ovdje. http://www.oleoletv.com/ VOLIM TE BOSNO Pozdrav za sve Bosance i Hercegovce..
na kakvom su ljudi dosad krompirištu igrali...brate mili..ovo je Vembli..
đeš kontat, kad nisi odavle, zadnja slika predstavlja i situaciju i organizaciju oko stadiona,tj kako je uređeno i osigurano oko stadiona, znači ona ograda što je vidiš, poslije tekme dan je nećeš vidjet,i imat ćeš pristup parku i objektima uz stadion, znaci ovo je nesvakidašnja situacija da je taj dio ograđen...zbog toga je \"bitna\"
sarajevo radi, bilino se gradi :-)
\"RECARO SJEDISTA\" HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!! IZ BANJA LUKE HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JADNO :) Zenicani obalite ga crncu ! KOŠEVO JE OPET LJEPŠE ! EVO VAM .!. ;)