Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako Bog da dva razlike,Dzeko ce opet malo ušutkat pljuvače
I babo i ti ste levati
dzeko je samo jak u prici poput tvoje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jbt ja konto ovo Wembley na slikama
heeeee webley wembley qurcu nevalja ovo je stadioncina
Zmajevo Gnijezdo , u kome vladaju Bosanske gazije . Pobjeda i ništa drugo ne dolazi u obzir. Pozdrav za sve Fanaticose.
inšAllah samo najbolje, za ovaj narod, nema vakog naroda kome je više stalo do sportaaa
Napraviti jos 3 ista zapada i stadion najlijepsi na balkanu, u BiH najbolji i najlijepsi...ps.jos samo poskidati one ludacke mreze i skinuti ograde postaviti kamere na svakim tribinama, ljepota od stadiona i t d :)
- klix, 13. juni "15 - "Na ovom stadionu reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je 34 utakmice, upisavsi 20 pobjeda. Najubjedljiviji poraz popularni Zmajevi nanijeli su ekipi Izraela 12. juna ove godine - uz briljantnu igru i kanonadu golova u mrezi gostiju, rezultat je glasio 8:0! Interesantno je napomenuti da, iako etiketirana kao "visokog rizika", utakmica je protekla u najboljem mogucem redu i bez i najmanjeg incidenta." A sta reci, sem: Bravo, Bosno!!
Ja mislio da ovakva trava samo na PES-u bude. ;)
Kada je to Njemacka dolazila igrati u Zenici? Klix Klix Klix...
Jebala vas vise Zenica
JEDNA SI JEDINA!!!
ako Bog da!
Ne igra Bog da da gol
je li neko rekao da igra?