Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mulalić zadovljno trlja dlanove :)
Uzivam u fudbalu,ali ovi prelazni rokovi su mi se ogadili zbog ovih silnih spekulacija.
kako koji dan sve veća cifra.juče roma zaradila na džeki 4 miliona eura,danas 10?!
Babuka
Najviše bi profitirao Željo i to bi bilo OK,,,, Nek je friška lova pa kako god,,a Dzeki sve najbolje gdje god da ode .
Nisam menadzer, ali ne vidim bas neku logiku u ovoj vijesti. Ako je Dzeko ukupno kostao Romu ca 17 mil. Euro i imao jako losu sezonu, zasto bi neki tim za njega sada placao 25 mil. Euro. Pa gdje je tu pitanje ponude i potraznje.
I meni je cudno. I jos Dzeko ima 30 godina sad napunio. Hajd za recimo 20 miliona maksimum, on kosto Romu 15 i eto da zarade 5, al 25 stvarno nema logike. I ako bas hoce da ga se rijese, dali bi ga i za 15, samo da ne gube na njemu, al za nekih 17-18 da zarade malo nesto. Ne znam, to je i losa pregovaracka taktika i za West Ham, ako je istina. Ponudis 15 il 17, 18 u startu, a ne da nudis 10 miliona preko cijene.
Mozda Bilic misli da ga moze motivirati ko 'zemljaka' i Balkanca. Oni imaju sad Sakho, i Valencia za napada il poluspic, i Andy Caroll ima tek 27 god, i cini mi se i on puno vise trci i trudi se od Dzeke. Tako da trebaju jos jednog napadaca, povrede itd. Al Dzeko, pogotovo za te pare? Kazem za nekih 18 mil. pa u redu. I trenutno za Bosnu, po formi i trudu ja bi igrao sa Ibisevicem i Djuricem u 1. postavi a Dzeko na klupu, tako smo trebali i igrati protiv Irske, pogotovo u Irskoj.
ma najjaci...svugdje po godinu, dvije...vecinom na klupu...malo se i odigra..cisto radi zdravlja..a lova kapa stalno...sta mu vise treba...da crkava po terenu za iste pare...samo pametno...dva tri prva kola se zaleti..pa onda rokaj pod oblake da se osigura klupa..
ma dzeko ode u tursku sigurno. lose je odigrao ovu sezonu puno promasaja bas je los bio ni za reprezentaciju nije nista pokazao a 30 je godina realno gledajuci noga je njemu iz rome
D(z)EKI
Zar jos neko vidi dobrog napadaca u Deki.
Djeko ce izabrat zelju
MA Mrs u Schalke Ti si za Bundesligu. . Dao dva gola u ligi prvake i obadvoje Protiv Leverkusena.
pa i jest za njih realno, džeko ubica i carol serijski ubica, tandem snova
Bilo bi mi izuzetno drago. Dva lafa zasluzuju jedan drugog.
Stop Islamizaciji Europe. Combat, oltre la gloria, combat, lo spirito vive ancora!
A ko to islamizira Evropu, budalu nenormalna?
Dobra ponuda nebih odbijo sa Bilicem vartijo da igra fudbal Džeko.
Ako ti neko ponudi kurs bosanskog, nemoj ni ti odbiti, hljeba ti.
@JoinTUnioN87 ... yebiga, reko bi mu čojek da napiše na tom jeziku države đe živi, ali bezbeli ni taj ne zna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)