Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dečki nisu toliko loshi, trudili su se pokazali su određeno znanje nema šta..Ipak polufinale je rezervisano samo za NAJBOLJE :) Turci su pokazali snagu kolektiva, fizičku i duhovnu fenomenalnu spremnost i rođeni su pobjednici. Rusi jaki k\'o beton, brzi ,nezgodni, dobri dribleri i disciplinovani kao jedno.. Njemci nemaju neku igru, imaju te bočne igrače brze, ma k\'o Njemci vrte se pri vrhu vazda...E Španija dolazi na svoje, imaju najbolje pojedince, strašan napad, vezni red, u odbrani Puyola... Večeras Turci onako desetkovani žutim kartonima, pocjepao ih Rosetti sa 4 žuta u cetvrtfinalu hehe...a Njemci i ne igraju neki fudbal...biće gusto... Njemačka-Turska fudbalska poslastica....:)) da vidimo tursko hrabro srce i njemačku disciplinu u još jednom spektaklu! :)
Finale za hrvate, domace i one preko granice, samo putem malih ekrana, molim :) Ali opet i to im moze presjesti kada vide kako nesto crveno trci preko ekrana :) TURKIA :)
da je nama savez kako treba derali bi hrvatsku kad nam se prohtije
bent, ne seri bogati...
\"Šta je babi milo to se babi snilo\". Morao sam svoj komentar ovako započeti jer se pokazalo da su planovi i želje selektora Hrvatske reprezentacije bez realne podloge. Digli su se u svojoj prepotenciji do tog nivoa da su evo pošli maštati o finalu koje je rezervisano samo za najbolje. Vidjeli smo prvu utakmicu protiv najslabije ekipe na EURU Austrije koja je nadvisila Biličeve pulene u svim elementima fudbalske igre,ali su se ipak provukli da ne izgube zahvaljujući sumljivom penalu. Pobjedili su NJemačku u jednoj od najslabijih utakmica koje su odigrali NJemci u svojoj istorijim na velikim takmičenjima. Lošu Poljsku bi pobijedila svaka ekipa koja se plasirala na E.prvenstvo. Tek u utakmici sa ekipom koja je dobro pripremljena i motivirana da se bori za boje svoje zemlje do zadnjeg atoma snage se pokazalo da je reprezentacija Hrvatske \"TIGAR OD PAPIRA\" jer su slovili kao papirnati favoriti,medjutim to je trebalo dokazati na zelenom tepihu Bečkog stadiona gdje se i dokazuje ko je bolji. Igre Hrvatske pratim i siguran sam da če se večina učesnika foruma složiti sa mojom ocjenom da su dobri uglavnom u destrukciji igre naročito od dolaska Biliča za selektora,pa bi bilo dobro da se ugleda na ekipe koje igraju ofanzivno i u kojim utakmicama možemo uživati. Pokazalo se da su planovi jedno a stvarnost drugo i da probušeni balon neminovno prizemljuje. Sad se može u miru gledati pravi fudbal. UŽIVAJMO BEZ LAŽNIH VELIČINA.
Bilic je podcjenio jednu veliku naciju od 70 miliona , veliko srce i želju za pobjedom. Najveća greška na utakmici je bila ona Ruštu-a. Ne znam baš za te 2 greške Hrvatske. Odlična realizacija Šenturka, a Bilić može reći i da su trebali cijelu utakmicu zadržati loptu u svom posjedu.
Selam i lijepo od tebe Hrvoje što si ime promijenio. Znaš ti šta valja. Uvjek je Mujo bolje bilo i biće.
HAHA DAMIRE NOSIT ĆEŠ I TI KOCKICE KAO ŠTO TI JE PRADJED NOSIO VEĆ I HRVATSKO IME IMAŠ HAHAHA
Valjda je to plan svima :)
Turski dres 100KM, Karta za utakmicu 200KM, gledati crvene kockice kako plaču NEPROCJENJIvO
nije plan BILO vec BIO ! pokusajte uposliti kvalificiranog lektora, ruzno izgleda kada na vasem site - procitamo ovakve greske.
Koliko god je Hrvatska kvalitenija i bolja ekipa, toliko Turska nije kriva sto je prosla dalje! Svi mi volimo gledati najjace ekipe i neizvjesnije utakmice, ali je Turska imala priliku i iskoristila je...ipak su oni sinosnji pobjednici ;-) i idu dalje...Lopta je okrugla ;-)
bolji je pobjedio..svako zeli da ide na finale Bilicu,niste vi nista posebni...turkiyeeee
Steta ode jedna od boljih reprezentacija ove godine. Turci samo kvare ukupan dojam fudbala, jer ono sto oni igraju ne lici ni na sto. Da ne bi bilo prepucavanja na moj racun, Musliman sam Bosanac, ali je Hrvatska sinoc nadmasila Tursku u regularnom periodu.