Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Tuchel je novi trener. 2. Van Gaal je donio revoluciju u Bayernu, dao sansu mladima, od Schweinsteigera napravio igracinu, dovodjenje Robbena i formacija 4-2-3-1 3. Sa Holandijom bio 3. Na SP 2014. Ista ta Holandija bez njega ne moze vise da se plasira ni u baraz za EP/SP 4. U Man.Utd nije bio uspjesan, valjda ima pravo i na to. Nije ni Ancelotti u Bayernu.
ali uradio je jednu gresku. zamjerio se sa ulijem :)
@opp Skoro sve stoji sto si napisao, samo isto stoji i da ne zna kako da se odnosi prema zvijezdama i da nije napravio rezultate u Evropi ni sa Barcelonom, Bayernom, ni Unitedom. Zbog toga mu ne treba dati veliki klub. Robbena nije on doveo. Robben je bio prije njega u Bayernu. I ta Holandija nije iste nego je tri godine starija i od najboljih igraca jos samo Robben se nekako jos drzi.
Evo prilike Susicu!
Bracu (iz Vrbanjuse) za trenera.
ovaj ce ih dokrajciti...kad se samo sjetim sta je uradio MAN UTD-u.
trebaju onog mladog iz Hoffenheima stavit, momak ima 29 god. i svijetlu buducnost na klupi...
Van Gaal peh lik
Neee njegaa pa najgori treneri su Klinsmann, on Pep i Ancelotti :@
Ha, ha, ha ... Ako je ovo ozboljno onda su se potpuno pogubili.
Feel Kacavenda's dick in your ass
Ima li gluplji trener?
prema sluzbenim informacijama koje sam dobio jeste to da Bayern sutra predstavlja novog trenera Vladu Jagodica