Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bayern nema igraca realno. 10 sezona unazad sve im se vrti oko riberia i robena. Oni jesu top igraci al ne mogu vjecno. Ksd je bajern doveo neko zvucno pojacanje
Slazem se! Koji su K dali po godinu dana ugovore bas njima ... hummels - boateng - robben - lewadonski - ribery itd ... sve izbaciti!! Ovo je velika greska bila of Hasana... kovac je super trener sa kakvim hajvanima ima posla
James Rodriguez, Tolisso, Renato Sanches, Hummels, samo u zadnje dvije godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Navijam za više od 20 godina. Nadam se da će protiv Benfice Kovač na klupi ostavit Riberya, Robbena, Mullera i Boatenga. Nek ih zamijeni bilo ko, čak i iz akademije mladići koji su registrovani za CL. Svaka čast tim igračima, fudbalske veličine nema šta, al u zadnje vrijeme stavljaju se iznad kluba. Kovač, hvala i sretno.
Neuer je rekao:"da poslusamo trenera, dobili bi 5:0". Sto znaci da neki igraci namjerno kiksaju.
Bajern je propao čim je Borusije počela prodavati igrače van Njemacke
Bravo Niko,skreši im u lice,to je stav
Bayern bi trebao da stane iza njega. Igrači koji su ga kritikovali i koji ne stoje iza njega su Robben, Ribbery i Hummels. Prva dvojica su već skoro u penziji i ne bi bila neka šteta da ih se Bayern odmah kotariše. Nije problem Kovač, ekipa je Byerna je prestara, treba im svježe krvi.
Kovač je trener - autoritet, koji traži max disciplinu u provođenju taktike, sa puno trčanja. Hamesa Rodrigesa je vratio Realu zbog nediscipline, a i u Madridu je bio poznat po tome. U Ajntrajtu, među igračima željnim dokazivanja, je bilo lakše uspostaviti takav sistem. U Bayernu, punom sujetnih zvijezda (neki na zalasku karijere) - nemoguće.
Bayern već godinama stagnira i ide nazad, staračka ekipa. A Salihamidžić ništa nije promijenio po tom pitanju.
I Haso ce letiti sa njim u paketu...
njih trojica ce se uhvatiti za rukice i lagano svako svojim..
ovako se zavrsi kad imaš više sreće(u frankfurtu) nego znanja. premlad , nema autoriteta a takodje ni uspjeha da bi bio trener bayerna.
a onaj u faci (kao i večina) retardirani sportski direktor ti je iskusan?
@Pirat da, da - o treneru ovisi, kada ekipa od 600 milijuna prokocka 3:1 protiv Dizeldorfa (da napišem kao što bi slavni VUK).
I neriješen rezultat protiv Benfike on leti iz Bayerna a mozda i Hasan jer ona dvojica gore su dozvolili da ga Salihamidjić dovede iz Frankfurta..Wenger je vjerovatno novi trener Bayerna..
On nije dorastao da vodi Bayern
Kovač je mislio kupiti javnost nekim populističkim potezima. Od žestokih treninga, oduzimanja mobitela, zabrane izlazaka... Ljude ne zanima disciplina,nego rezultat i igra. Niko,hvala lijepo i doviđenja
Realno Kovac nije dorastao Bajernu
Dobro si NK Rudeš ili široki