Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ćevapčići-osi bez bošnjaka? Pa ako ovo nije majorizacija bošnjaka, onda ne znam šta je...
Cevapi su originalno bosansko jelo, turci imaju kebab i sis cevap ali su nesto drugo. Sto se tice vas vi nemate nista osim cvaraka, tako da vam preostaje da kradete i falcifikujete bas kao i sve ostalo.
Halo,autonomaš, razguli papak
Ćevapčići ne mogu spasiti HSV jer ćevap nije nastao ni u Srbiji ni u Hrvatskoj već u Bosni. Dakle, ako je suditi po tome, HSV propada - zbog ćevapa.
niti podnaslov, niti slika imaju ikakvog smisla. ko pise ove tekstove majka mu stara?
Eh, @nedim bh i ti ga baš... Francuzi su jedini evropski narod koji jede konje. Raspitaj se malo. A što se tiče ćevapa, i danas se koristi pseće meso. U jednoj ćevabdžinici su inspektori našli pseće kože u potkrovlju. I još nešto - bošnjaci su stari narod na balkanu, nekadašnji katolici ali ne hrvati.
odavno nisam nista gluplje procitao.
sta je ovo u pm.... pogledajte sta pise u PODNASLOVU ... \"HSV je jedina nada na koju se hamburški nogometni Bundesligaš može osloniti u borbi za opstanak\" NIĐE VEZE REČENICA !!!! a uz to ... slika FC BAYERNA .. ojjjjj ne mogu da vjerujem da ste toliko retardirani ... ko vas zaposli tu ???
Šta ste se unervozili hebali vas ćevapi ko da je to neki brend eno francuzi i švabe nas tbog tofg ismijavaju jer prije 200 g. ćevapi su se pravili od konjskog i psećeg mesa i zbog toga smatraju bosance ljudima koji jedu konje i pse lutalice a vi se ponosite s time stid vas bilo turci su bili kanibali i jeli su mačke pse parcove žabe i vi se poistovječujete snijma ja sam musliman i nikad nije mi palo na pamet da jedem pseće proizvode ko \"raja\" s čijim se nazivom dičimo a to je naziv za potleačeni manje vrijedan narod kojim su turci zvali domicilno stanovništvo na prostoru BIH 99% mahom hrvate i srbe jer oni su bili starosjedioci BIH i 1% cigana roma a oni su današnja većina naroda koji imaju novokomponovano ime bošnjaci takozvani nikad bošnjak samo hrvat ili srbim muslimanske vjere naprijed bjelorusi
Koji k*rac ste stavili sliku Bayern-ovih igraca?
\"HSV je jedina nada na koju se hamburški nogometni Bundesligaš može osloniti u borbi za opstanak\" --- ja i dalje ne razumijem ovu recenicu :(
ćevapčići su od onoga ko ima da ih plati... u pola ili cijeli...
ma ovdje su mi hrvati smijsni :-D hajde Srbi su nam braca po hrani imaju i oni tj...vole istu hranu kao i mi...sarma baklava čevap itd... ali Hrvati nisu sa ovih prostora...mogu čak reči da im je kuhinja gora od Slovenačke... pa nisu im djaba kuhinju ismijali u ENGLESKOJ :-D
Cevapi su Nacionalni simbol BOSNE I HERCEGOVINE!!! Svi drugi su FALSIFIKAT!!
Reci da su cevapcici srpski ili hrvatski je isto ko reci da je Pizza francuska. Osim toga nema zemlje koja nije bila pod uticajem neke druge kulture pa i kuhinje se razvijaju, pasta je stigla iz Kine a sad je talijanska.
Tjesi se lojavi,nista ti drugo ne preostaje !