Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican tehnicar, dobar dribling, precizne dubinske, samo jos puno poraditi na fizickoj spremi i ne gine mu veci klub.
Ako ovako bude nastavio, eto njega u jači klub i ligu naredno ljeto. Samo polako i pamet u glavu.
duljevic je vazda dobro igrao,samo što ga je bazdarevic tek pronašao haha,posle tri godine na klupi trener pronašao igrača koji živi u istom gradu.koja samo parodija
Haris Duljevic je buducnost BH fudbala.Sa takvim igracima treba graditi reprezentaciju.Gledam momak ore,gine za svaku loptu.Tako se igra za svetinju.Ima tu jos dobrih mladih momaka,koje treba ukljucivati sve vise,a ove starije poput Dzeke pomalo povlaciti.Dzeki svaka cast ,kapa dole ali on je spreman za samo jedno poluvrijeme.Nista licno ali i godine svoje ucine i on sam toga treba biti svjestan.Begovic treba na klupu i dati sansu mladjim kolegama Ibrahimu Sehicu i Jasminu Buricu.
Ne vadi ga... :D
Dulja je potencijal. Samo neka nastavi.
HAHAHAHAHAHA 2 LIGAAAAAA NJEMACKEEEEEEEEEEEEEEE O CEMU VI PRICATE
Cim se odmaknes odavde odmah te krene u zivotu. Zrelija i zdravija sredina
Oj kako igra dulja alaham !
on je nova planetarna zvijezda
Prema onom što sam vidio, mogao bi biti pravi Misketov nasljednik u reprezentaciji i dobro je da igra u Njemačkoj gdje se traži rad i disciplina.
@ser_oliver odigrao je zadnjih 6 utakmica od ukupno 9 za dresden koji se nalazi na sredini tabele. znaci izjava ti ne pije vode.
@ser_oliver IGRAC KOJI IGRA U PROSJECNOME KLUBU 2 LIGE NJEMACKE MI PRAVIMO OD NJEGA MESSIA BRUKA
Ovaj tip ima konstituciju da postane veliki igrac. Ne lici na klasicnog BiH PL igraca koji izgledaju kao da su jucer iz logora izasli. Moze biti da ce se Sarajevo u dupe udarati sto su ga tako lako pustili
Svaki igrac ima svoju kvalitetu, klubov nerade na fizickoj spremosti , dosta koriste nezdravu hranu. Savez malo da povede racuno, o fitnisu igrac imali dosta dobri mladi igraca.
Srede svabe care moj, ako je kondicija losa nema igrati, ja igram u SHNJ ligi u njemackoj ali ako na pripremama zakazem nema igramja tekme..
Nema minusa na finim komentarima, to je znak da si na najboljem putu Dulja :D
Steta sto prije par godina nije otisao iz ove nase kukuruz lige