Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ostao za sva vremena u Wolfsburgu, i propao sa njim u 2.ligu...eto bijedo jedna nezahvalna, pu! Sram te i stid bilo!
ti si nas dijamant i svaka ti cast za sve one golove . samo tako nastavi. i nedaj na se . ne osvrci se na komentare ove ovde jer su ovo komentari licemjera ljubomrnih tikvana i zavidnih budala . a i ne moras ici nigde ici jer te sledece godine moraju pustiti a onda ce sipak od para dobiti . forza bih i dzeko
jel ovo pipo na godisnjem,ma nek i on odmori ba zasluzio je, pipo obavezno poselami staru
gnjida lojava. doso u njemacku bosonog, ovi mu sve dali, a on im vraca ovako. pravi has muslimanac.
pa majjmmune potpiso si ugovor, a pare stavio u dzep. sta hoces vise, piiccka ti matterrina ballynsska.
E vala dosta vise i Dzeke
poceo mi je iskakat iz WC sholje!!! DOSTA VISHE S NJIM!!!
jebase te svabe a ti tek sada skontao
DZEKO zoviSANELU JANKINS ona ce tebi sve srediti
Gdje to pise u sport bild-u? Ja sad pregledao dzeku niko ne spominje vise. Pasce k.iti za usi ako se nastavi ovako pres.eravati.
sa srećom ti bilo
da se mene pita ja bi sutra zabranio da se poturad bave bilo kakvim sportom..... izvan 23% BH.
ovo je takva providna hrpa s\'anja. bas je ovako nesto mogao izjaviti, pred pocetak sezone pfff :P
dobro je osim reko \"eine stange ein kloc \" pa napravili su od njega igraca pojma nije imo ,ali ne bitno to nego koliko se svi razumiju i znaju o fudbalu pa to je cudo jedno ja bi dao navijacima da vode i klubove i reprezentaciju sta stoka radi OTJERALI STE CIRU SAD GA PUSITE REPREZENTACIJAMA KO STO JE KATAR I STRAHUJTE OD LUXEMBURGA NE VALJA CIRO NE VALJA
Kojih seronja ina ovim komentarima. Dzeko care!