Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki uspjeh srbijanske reprezentacije - mogli bi kvalifikacije završiti u plusu.
Jes' da su ovi morali zabiti autogol, ali tu je bio i brat Sandžaklija da ovjeri pobjedu.
Najveci uspeh je osvajanje evropskog 2013. i svetskog prvenstva 2015. godine za u20 momke. Koji je najveci uspeh BiH? Jedan plasman na SP??? ahhaahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čestitke srbiji na velikom uspjehu. Nadam se da će ostati u plusu u ove tri naredne utakmice.
DABOGDA
Sad ce opet u Srbiji pocet prica kako je samo nebo granica. Do tekme protiv Albanije.
hahahahahahahahaha Svaka cast komsije pustite se vi kosarke vaterpola vidite da vam fudbal odlicno ide niste u minusu koji uspjeh hahahaha!! A i sinoc sam prvi put navijao da srbija izgubi inace navijam za sve one koji igraju protiv njih!!"
velika srbija ima bod, tako su maleni
NIKAKO DA SHVATIM ZAŠTO SU VEĆI NACIONALISTI, ŠOVINISTI I GOVNA DJECA OVE GENERACINE ŠTO SE PO ROVOVIMA I ŠUMAMA S ORUŽJEM U RUCI GANJALA, NEGO ŠTO SU ONI ...! ! ! Stvar odgoja, zapuštenosti, generacijske gluposti, mladenačkog neiskustva, greška u drußtvu, školi , šta li je . . . !!!
To su vecinom dijaspora (%80) i njihova djeca . Najveca govna BiH , najvise kuhaju a u BiH provedu 20 dana godisnjeg !
Dje ces na dijasporu udariti jadan..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro, ljudi, evo gledam na UEFA-i... Kaze: 1 dron = -- 3 boda Kol'ko, onda, trenutno Srbija ima..... dronova? :[
Prva rata isplacena, tek nakon godinu kako vidim druge nece biti hahahaha
u svijetu svrsava ljeto a u srbiji tek pocelo
Tek pocelo svrshavanje?!
Srbija i kad pobjedi dobije bod na tabeli -ostali 3
Kakav je osjecaj antisemitima i muslimanima na ovom forumu kada Izrael ode u baraz a BiH ostane na peronu bez icega? Brojni Izraelski klubovi su bukvalno zaklali Zelju "kad tvoja masina krene" u Evropskim kupovima i to po 5:0 i 6:0 i tamo i vamo. Znam da vam nije lako u vasej bijedi, jadu, bez posla, bez para i bez buducnost (sve se nadate da postoji taj neki "dzennet" pa da vam mozda u kao nekom drugom zivotu bude bolje) ali nisu vam zidovi krivi. Makni te se arapa, vidite kako se ponasaju kao divljaci (necu reci majmuni jer volim zivotinju majmun, vidjeo sam njih u Zoo) majmun je potvrdeno pametniji od semita (arapa) ako upitas strucnjake i profesore sirom svijeta a znaj te sta ste vi niste arapi i semiti nego evropski bijeli narod. Daj vise znaj te svoj identitet bosnjacki narod koji komentarise ovdje i crce za palestincima. Kakav bi danasnji Izrael bio da bi arapi upravljali. Bio bi sjeban bukvalno kao i sve ostale drzave u Bliskom istoku gdje je Islam drzavna vjera.
Zidovi su uspjesni i zato sva ova mrznja i ljubomora a muskarci (vecina) u Bliskom istoku je zakopan pod bradom, pod Islamom i Kuranom, strucnjaci su praviti bombe, silovati zenu bez kazne jer Sharia trazi 4 svjedoka od zene koja je silovana da bi muz mogao biti osuden i u naprimjer Iranu i u brojnim Islamskim drzavama je dozvoljeno zeniti dijete (zensko) sa jednim covjekom od 60 godina i taj od 60 godina ima podpuno pravo na organizam curice od 6 godina. Pa sami znate da je poslanik ozenio djevojku od 9 godina. Sve po knjizi.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahshshahahahahahahahahahahahahahaha GENOCIDASI U DELIRIJU IMAJU JEDAN BOD !!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
1 bod hahahahahahahahahahahaha
to braćo Srbi
šta je s ovih grka,što je s njihove čuvene obrane?!
Hvala dragom alahu i svim ukabuljenim sehidima iz dzeneta pa je i majcica Srbija nekog pobijedila u ovom fudbalu. Bujrum.
Sve isto. Pobijediš - jeaa, slavlje, da se ubijemo, burazeru, najjači smo, tattoo, heroji, najbolji smo, brateee. (Iz)gubiš - mrš debili, ostavke, napolje kreteni, jbm li vam....ko vas dovede, alo ba, manekeni.
TISI PUKLA JARANICE
Jelde drug, i meni se čini :))) Sreća pa je ovdje sve puno finog, normalnog naroda pa se budale kao ja takoreć i ne vidimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Veceras sam navijao za naseg Adema ......
Sada vidis razliku izmedju Bosnjaka i Srba....Evo glave da 70% Bosnjaka voli Adema Ljajica iako igra za Srbiju, dok 70% Srba mrzi npr.. Zvjezdana Misimovica
Tako je, iako smo preko granica, zajedno smo...... Sandzaklije su pravi vjernici, kulturni i sa puno znanja, koji cak ne slave Novu godinu, jer to nije njihova Nova godina, ito otvoreno svi pred kamerama kazu....Cak imate i na YT video o tome....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)