Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLAVU GORE NIŠTA NIJE NEMOGUĆE!
Jarane komentar ti je kao da smo dobili Španiju.
......nemoguće?!......ako se protiv iraca ne može računati na prolaz, onda je bolje i ne ići na EURO.....irci su solidna ekipa, ali samo solidna i BiH bi bez velikog strresa, naravno, uz ozbiljnost i potpun angažman, morali proći......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ako nas irska plasi ne trebamo ici na prvenstvo nikako! bolji smo i to cemo dokazati!
ti ocigledno ne pratis fudbal. nego sta nego treba da nas plasi ekipa koja je nadigrala njemacku u obe utakmice, ekipa koja ima najboljeg trenera u evropi. medjutim nista nije nemoguce, pa budemo vidjeli.
nadigrala Irska Njemačku? majstore ne znam šta si ti pratio ali evo recimo u Dablinu kad su pobjedili Irci omjer je bio sljedeći: Posjed lopte : 30:70 % Sutevi na gol : 5:17 Moze biti da su irci vise trcali za loptom..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mesa je heroj, Mesa je genije, Mesa je komandant slavne armije!
Ovo je jedini razlog zbog cega sam volio Ciro Blazevica.. Da smo izvukli Irsku sa njim kao trener igraci i navijaci bi bili maximalno optimisticni jer bi reko da cemo im uvalit 10 komada. A sad svi se usrali jer smo izvukli popisanu Irsku, kao da su Njemci ili Spanci.. Svaki igrac je prosjecan i nemogu se usporediti sa nasim igracima ni malo. Vjerujem da cemo ih razvalit jer igraju slicno kao Vels. Bunker i kontre gurat sve dok ne zabiju gol, tako da vjerujem da cemo ih hlado savladati u Zenici, a u Dublinu ce biti teze ali vjerujem u triumf ! Idemo Zmajevi do Francuske !
Nemaju irci šanse mislim da smo iz utakmice u utakmicu sve jači i bolji i što mi je posebno drago što nerešavaju utakmicu samo ključni igrači več i drugi iz pozadine ,mislim da če to Meša sve posložiti ,još jednom sretno zmajevi nije nam ta France tako daleko.
Zar rijec baraz nije izbacena iz naseg rijecnika??
Al ba Irci naša katolička braća, ima ih u Međugorju ko Turaka po Bosni.
eto makar imas za koga da navijas..
Koji degenerik, cuj Irci katolici, jadan li si ti sa svojim znanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa dobro Danska je bila najgora, pa Irska..
IRSKA KATOLICKA BRACA!!!!Gospe sinska ako si u stanju daj snagu nasoj katolickoj braci protiv osmanlija. Cila HercegBosna je uz Irsku...Prolog i podprolog, gornji i donji radisici, crveni grm, studenci, nacelnik Barbaric...SVI KO JEDAN
@ljubisha dobro je CETNIK, smrdis ko raspala pichkka kroz monitor
Cuj i ovoga Irci katolici... u Bosni svega fali samo ne i nepismenjakovica, vrati se ispod kamena iz kojeg si izasao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Not sure why Irleand fans are so pleased. Hungary was the easy one followed by Sweden (Ibrhaimovic and 10 very, very average players). Playing in Sarajevo will also be incredibly intimidating.
već su se totalno pogubili hahaha
How do you know that they are pleased with getting BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sta ce se tek piva popiti, bruku
ajmo Irska hercegbosna je uz vas
Trebalo bi ti u Irskoj potražiti dobru kliniku, oni bi takve mozgove mogli izučavati mjesecima.
Pazi njega....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako nasi poginu na terenu onda oni nemaju nikakvih sansi pa taman da I oni ginu na terenu. Oni ne znaju lopte igrati, a mi znamo. Oni mogu trcati 24 sata dok mi mozemo 30 min. Ako uspijemo samo u trci parirati onda oni bas nemaju teoretskih sansi.
Ja mislim ako nasi poginu na teren onda mi necemo imati sansi, jer niko nece imati da igra za nas.
Zmajevi su najjači onda kada treba!!!!!!!!!!!
Mi ne mozemo izgubiti samo sebe sami pobjediti. Sta je Irska? Isti ko Vels samo sto nemaju Bale.. Trce svaka im cast ali ovo nije atletika.. Treba znati s loptom.. Po svemu smo bolji od njih i opet ponavljam samo sebe sami mozemo izbaciti iz Francuske. I veliki bonus je sto im fale 2-3 kljucna igraca u Zenici. Mogli bi mi njih ispratiti sa 3 kom kao Grke onda...
@Smol Lafe po cemu smo bolji? Imas rovitog Dzeku..Pjanica koji igra ok...Vedu i Sunjica koji su u posljednjoj ekipi Bundes lige...Begovica koji je klupa u Chelseu o koji brani zato sto je Kurtoa povrijedjrn...Imas 4 kljucna igraca kojima prijeti 3 zuti i neigranje u Dublinu (Dzeko, Spaha, Pjanic i Begovic),...Besic igra tek u Dublinu, Kolasinac povrijedjen...A ostali ili su klupa ili ne igraju nikako ( Bicakcic i Medunjanin)...Ko njihov ne igra prvu? Daj malo budimo realni..nit smo u formi niti natrcaniji....
@adi_SA E jarane sad nasi momci jedini sto ne znaju kako se lopte igra a kao irci znaju.. Cuj Pjanic igra ok?? On po meni igra odlicno.. Jedan od boljih ofanzivni mf u svijetu.. Dzeko nas najbolji igrac za repku igra svim srcem. Necu da nabrajam karakteristike Luica, Kolasinca, Medunjanina koji nikad ne igra zbog ponasanja ali i te kako zna ga zabiti (pokazao vs Kipra). Slazem se da oni Jesu borbeni, trce vise cak mozda fizicki i jaci od nas. Ali mi smo tehnicki bolje potkovani za klasu..Za mene su irci tipicno Engleska ekipa. Ono kad istrce na teren covjek bi rekao sve ce satrati ali na poluvremenu vec gube 2:0. Uostalom nisu oni slucajno 55:i na fifinoj rank listi.. Ja sam siguran da ih prolzaimo. Ako nam se potrefi noc "nasa noc" ima da im 3 zabijemo i u Dablin idemo kao turisti...Ma na kraju krajeva ja sam se tetki iz Pariza vec najavio da cu doci u junu tako molim te Adi nemoj da mi kvaris planove :) Kako god idemo im ocitati lekciju o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu!
Džaba ja ostavljam link!Raja no sikiriki!Poslušajte i sve je jasno kao dan! https://www.youtube.com/watch?v=NqXRtGRFZwU
Koji vam je Qurac Irska je najslabije od ove 4 koje smo mogli izvući, prije nego puknete dislajk pročitajte malo o tematici. :D
Kakvi oni samo jedu krompir i piju pivo. Salim se Irci su pravi fajteri, nasi ce tek to da vide.