Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je prije svega što ima nekoliko potencijalnih igrača za A selekciju koji uz još truda, napora i discipline mogu biti vrlo kvalitetni igrači. Pored toga, drago mi je što imamo jednog pametnog stručnjaka, osobu koja je vokabularno jaka i koja ne bježi od svoje odgovornosti. Ali od svega mi je najdraže vidjeti sve veći broj Hrvata i Srba kojima je čast nositi državni grb. Tuđa me mišljenja apsolutno ne zanimaju.
Samo da naglasim, prijateljski je meč. Znaći, ako izgube nije svijet propao.
@RamsayBoIton: Vjerovatno jer je Hajrovic bio u pregovorima sa Dinamom, konju.
nama je svaka tekma zivota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da vidimo i ovu drugu utakmicu ...
https://sportsport.ba/fudbal/menalo-hrvatska-igrat-cu-za-bih-to-je-jasno/266744 Menalo: Hrvatska? Igrat cu samo za BIH, to je jasno.
3 stopera i 73 veznjaka....kod nas ako nisi talentovan i sposoban samo kazu haj ti u sredinu nesto ce ispasti od tebe....
Ajmo zmajevi samo borbeno.
nije ni pocela mi vec u problemima
Večeras/sutra će sigurno biti golova, nadam se da ćemo izvući povoljan rezultat, prisutna je velika želja, a igramo i tehnički lijepo obzirom ko su nam igrači.
Pa gdje nadjose ono 6 minuta???
@firaun TV
SVE IZGUBILI DABOGDA !!!
@admir123r45234f2: Pakost je za.ebana stvar. Mržnja :))) Ali hej, kažu da je karma prava k.rva. Vrati se k'o bumerang. Ne očekuj lijepo u životu sa takvom mržnjom, bijedniče.