Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fascinantno mi je da je to vec veliki. Ima 21 godinu do sada igrao nikada nismo culi za njega , realno nit se proslavio u hrvatskoj. Veliki je samo zato sto nece da igra za BiH inace bi bio kao i svi ostali.
Niko ne mora nazor da igra, neka igra ko voli BiH a ko ne voli neka igra za koga voli
@audiAvant pa normalno da nisi cuo kad ti ne gledas dalje od zelje i sarajeva jer ti je zrinjski trn oku vjerojatno..digni malo glavu iz svoje avlije pa mozda i vidis sta se desava u ostatku BiH ! nemoj bgt.pametovat ovako i nije on kriv sto nam je reprezentacija u rasulu godinama,normalno da ce izabrat bolji teren gdje moze nesto napravit u svojoj karijeri (makar to bio luksemburg)...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa i neka će.Šta treba da ga treniraju Baždarevići,Hadzibegići,Kodre...dajte molim vas. Na kraju krajeva,pogledajte na šta liče Sarajevo,Velež,Čelik, Željezničar,Sloboda...cirkus živi.Nisu u stanju igrača za Turske druge lige napraviti.
Pa kažu BiH je tim#2 od HR ili SR, žalosno ali donekle istinito
Decko ne zeli gledati ratne zastave muslimanske vojske pod kojima su ubijali njegov narod,te slusati tekbiranje i slican repertoar.
Nije Bosna i Hercegovina izgubila nikog, samo je igrač preveslao savez. Dobijao priliku ispred talentovani igraca koji bi zeljeli da zaigraju za Bosnu i Hercegovinu svim srcem. On je igrao, promovisan i sad kao gotov igrač ode u drugu repku😂😂😂.
Ako igra za BH reprezentaciju, nije legitiman.
Ko ga jbe izdajica
Jel on iz z trojke...citam samo da su ovi iz trojke izdajice...bake sve dao hdz i snsd...ajde jos trojka koju sicu da da pa da se rijese nesuglasice pa ce mozda neki hrvat ili srbin i igrati za bih a kojeg ne vrijedjate i nazivate katolikom ili pravoslacom...
Sretno mu bilo, a i ne treba nam
Stiće ga sudbina Alena Halilovića
Neka ti je sa srećom.Bolje nam je bez takvih.Repke nece vidjeti to je jedino sigurno
Ko ga je*e.
Veca bi vijest bila da je neko iz Nove Bile odlucio da igra za BiH, nego ovo sto je odlucio da igra za HR. Pa cisto sumnjam da u tom mjestu ima iko ko BiH dozivljava svojom drzavom. Vise nas simpatisu pravi Hrvati iz Splita i Zagreba nego ovi "nasi" iz Nove Bile, Zapadnog Mostara, Sirokog Brijega... Cast izuzecima koji se mogu nabrojati na prst jedne ruke.
Cudni ovi iz nove bile...a mi im roditeljr iz ljubavi ubijali granatama,snajperima itd...i sad oni nas ne vole...cudno
Hahaha odustao ovaj, poziv dobio Buljubasic, sad meni nije jasno kako se ovaj nasao ispred Buljubasica koji strasno igra u Sarajevu.
Ilinkovic grije klupu, Buljubasic igra, Buljubasic mlađi. Hitno treba napraviti reformu omladinskih selekcija.
Ma sve su to licni motivi,Kad si mu vec omogucio sta se zalis,u cemu je problem.
Ocekujem komentare tipa ko je on nikad cuo za njega ne treva nam a da je pristao talenat veliki bi bio
Pa igra za svoju državu, bez obzira gdje živi!
evo ja kao Hrvat kažem, ne znam šta će nam ovaj....
Tebi kao hrvatu koji se tako lazno ko fol hrvat predstavljas i ne treba...meni kao hrvatu je draze da igra za hr nego za bih...kad igraju nasi za bih tesko mi pogledat utakmicu da slucajno jos ne.dadnu i gol...nek igra gdje hoce , ja nebi za bih...eto ja ne b i h
šta si isfrustriran? samo kažem da ne znam šta će nam.