Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Mevlidu, sto ih je otjero tamo...
E pa nek nam je sa srećom, eto i igra se u Zenici kako su momci htjeli..... Sretno
@Spajjdooo Nije problem sto ces doci nego sa kojim ces navijacima biti. BHF ili sa portugalcima
@Adis I ja pljunem na Kosevo al necu u Zenicu
Hej da li neko zna gdje mogu kupiti karte i kada ce poceti prodaja, tj. ako vec nije? Hvala unaprijed
Portugalci će ipak plakati na Bilinom polju zar nije ljepši naslov?
PSSTT,NI JEDNE VIŠE DOK TE NISAM MAJORIZIRAO,KAD ĆEMO OPET PARTIJU VATERPOLA U MILJACKI KOD SOSIJALNOG?HAHAHAHAHAHAHAHAHA
predlazem da se u cast gostiju ugase peci vec danas u zeljezari da nam ronaldo astmu ne fasuje
@chicharito mislim da su karte u rasprodaji od 31.10.2011 :)
periguzi, PODERAĆE VAS KATOLICI, KO I PROŠLI PUT.
BIT ĆE REPRIZA I AJD ZDRAVO.
to ! ! !
@ognjen AKO JE IME ZNAK,TEBI JE SPRZEN MOZAK :)NIJE TO NISTA NOVO IME SI NAPISAO SA MALIM SLOVOM.GLUPI SI I SMRDIS,BOLJE RAZGULI DA OVDJE NE PRDIS.
Naprijed momci, ima vas ko podrzavati . :)
KONACNO ZENICA TOOOOOOOOOO BIH 2:1 PORTUGAL PORTUGAL 1:1 BIH
ZMAJEVI CE OSTATI SLOMLJENIH KRILA
ognjen Za Banja Luku se ne sekiraj.....igrat cemo mi i tamo kad-tad....makar ti puko od muke.... Smrdija ce svoje utakmice igrati na stadionu \"Beogradski pasaluk\"..... ZIVI BILI PA VIDJELI....... I ne moras da volis ovu drzavu i reprezentaciju...KO TE J..E.B.E. !! hahaa A sto se tice Portugala, sumnjam da ce nas nakantati..to ti mislis da ce nas nakantati, a i magarac jemislio pa mu izrasle usi.... Znaci ne sekiraj se za nas i Portugal....nego gdje ti ono Smrdija igra? I skim ono smrdija igra???? hahahahahahahhahaha izgube od Slovenije i od velesile zvane Estonija, pa ugovaraju prijateljske sa Hondurasom negdje u centralnoj Americi...hahahhahahahahahha A mi cemo tada dostojanstveno snage odmjeriti sa Portugalom.... Pitaj mamu jel pozeljela FESLIJE???