Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne gubimo mi nju,nikad nije ni bila nasa...
Mi smo možda anomalija, vas 10-ak miliona kara Mušanova. Bez izuzetka
Nek joj je sa srećom u nastavku karijere.
Jeste dobra ali i glupa. Sretno joj
To vam je rekao sud u hagu ne muslimani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zgodna je...-:))
Bravo djevojko, idi iz ove rupe
Нажалост, Додик је потпуно неспособан да Српској обезбједи спортску репрезентацију, коју имају регије у земљама западне Европе, типа Гибралтара, Фарских острва итд. Заједничка репка ткз. БиХ је потпуно под контролом мухамеданаца што је неприхватљиво.
steta vremena i resursa koji se utrosilo u ovu spodobu
Ko je yebe, nebitna skroz
Ko ih jeve.
Dobro dosla u pravu raju!
Idi i ti za njom. Jedan genocidas manje u BIH
Jok, no će da igra za one što bi unitarnu BiH gde se samo oni pitaju, za one koji zovu njen narod genocidnim, a rahmetli im svi u ustašama bili, za one koji svojataju i srednjovekovnu BiH, govoreći da njenog naroda nije tad bilo, a kog je bilo, to samo oni znaju, za one koji nisu tamo 90-ih hteli ostati u zajednici sa Srbijom, a onda teraju njen srpski narod da ostane s njima u BiH, pritom ne objašnjavajući tu nelogičnost, ali avaj, ko te više pita...
Bili su u ustasama da se brane od genocida...
Sretno i mnogo uspjeha joj zelim. Pa bolje da igra gdje zeli da igra i gdje ce srcem igrat. Budimo realni
Ko je.ebe
Samo nek ide ako oce i u 3 prelijepe. Tko god ne voli svoju državu u kojoj je roden neka se goni gdje mu je mjesto. Jer takvi nam ne trebaju 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Preselite se svi u Srbiju i ispunite svoje snove A i nase
A ne mičem ja sa svog zavičaja i sa svoje rodne grude. A za tu vašu državu me zabole, živim ko da je nema.
Ljubinje, zar neko jos zivi tamokan?
Par stotina gennocidasa i sretnete onoga u vojnoj uniformi sto prodaje pored ceste prema Popovu polju Uvijek u uniformi
Ona je nas izgubila a ne mi nju. Selam alejč
Dragi Bošnjaci moje drage komšije svojim komentarima svojom mrznjom tjerate sve iz BIH i od sebe
Drage komsije Srbi i Hrvati koji su zadojeni ( cast izuzetcima ) zasto se predstvalja da su Bosnjaci mrzitelji ako vi od rata pa do dana danasnjeg tezite Srpstvu ili Ustasluku i podjeli iste te BiH ??? Kako to da narod koji je branio tu istu BiH koju spominjes gdje je bilo i (Srba i Hrvata postenih Bosnjaka) jer nisu samo muslimani Bonsjaci zeli nekoga otkerati i mrzi vise od navedenih ???