Upoređuju je s Bošković
335

BiH gubi još jednog talenta: Odbojkašica Ivana Krunić (17) iz Ljubinja sanja o dresu Srbije

E. B.
Ivana Krunić (Foto: Instagram)
Ivana Krunić (Foto: Instagram)
Bosna i Hercegovina će, nažalost, izgubiti još jednog sportskog talenta, ovaj put u ženskoj odbojci.

Ivana Krunić, 17-godišnja igračica Odbojkaškog kluba Ljubinje se smatra jednim od najvećih talenata u Hercegovini, upoređuju je i sa legendarnom Tijanom Bošković, a njen životni san je nastupati za reprezentaciju Srbije.

Ona je na Malim olimpijskim igrama za srednje škole u Trebinjsko-fočanskoj regiji osvojila nagrade za najbolju igračicu i najbolju poenterku, a bila je i kapiten na Evropskom prvenstvu za srednje škole u maju ove godine, gdje je nastupala za selekciju RS-a.

Ivana Krunić (Foto: Instagram)
Ivana Krunić (Foto: Instagram)

"Kada sam imala 14 godina i kada je trebalo da odem za Jedinstvo, govorili su da sam i veći talenat od Tijane Bošković kada je ona bila u tim godinama, a sada više me ljudi pitaju da li želiš biti kao ona, a to mi je toliko nestvarno, ali bih mnogo voljela", rekla je Krunić u razgovoru za srbijanski Kurir, te dodala:

"Fakultet mi je prioritet, ali pored toga želim igrati u nekom ozbiljnom klubu u Srbiji i da jednog dana zaigram za reprezentaciju Srbije. A kad me pitaju šta mi je najveća želja, to je da se ogrnem srpskom zastavom i medaljom", kazala je Krunić.