Komentari (430)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezidejnost? Pa ONO NEMA NIKAKVE TAKTIKE, ONO NE ZNA SPOJITI DVA PASA KAKO TREBA, ONO JE SPORO, ONO SE VUCE PO TERENU KAO BIJENA MACKA, ONO KAO DA JE LUMPOVALO SINOC DO 5, ONO SVE TREBA POSUTATI NAPOLJE, A PRIJE SVEGA SUSICA.
ma nasi samo trebaju malo vise trčati i truditi se i problem rijesen
ma ovo je susiceva taktika da zbuni argentinu...bosna je u finalu sp sa brazilom...a u finalu su podjednake sanse
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hvala ti Safete sto si nas "Odveo" u Brazil,ali te molim da se smilujes i da odes sa ove klupe,jer nisi u stanju dvije nacrtane krave da vodis.Sinoc na pressici kaze da ce izvesti NAJJACE sto imamo,i onda gurne ovog svog bratica Susica koji nema veze sa sportom ,pa momak je izgubio 30 lopti za 60 minuta.smijesan je,...Hajrovic jedini napravi viska igraca,sjedi do mraka na klupi.,Safete,ti uopste nisi reagovao na pristup,ovo je sramota jer 10 000 ljudi je platilo karte i smrzavalo se da gleda kako ti nijemo gledas kako svi setaju,sramota je da zoves Vranjesa i Viscu..pa oni mogu igrati za Posusje,..FUJ SAFETEEE..POBIJEDI NAS EKIPA KOJOJ SKORO SVI IGRACI IGRAJU EGIPATSKU LIGU A ONA SE NE IGRA VEC 3 GODINE ..VEC PONEKAD SAMO,RADI SITUACIJE U EGIPTU,.,IDI SAFETE U PICKU MATERNU DOK NISI UPROPASTIO DO KRAJA OVU GENERACIJU...I POVEDI VISCU.VRANJESA,SUSICA...P.S.SPAHA NEKA TE BUDE SRAMOTA TE TRAKE KOJU NOSIS,KAKO SI OTRESAO TOG MOMCICA KOJI TE SNIMAO TELEFONOMNA KRAJU UTAKMICE,MOMKU SI IDOL,A UMALO SI GA UDARIO U GLAVU.,STO NE UDARI KOJEG EGIPCANINA PICKO MAHMURNA
sad fino mozemo zaboraviti na dres adidasa i nike-a, pa nece oni da im dres nose reprezentacije koje ce svi sutati na sp :(
Svi koji su napali selektora Sušića trebaju da se zamisle o vlastitom poštenom razišljanju. Ovaj čovjek je doveo reprezentaciju Bosne do prvog učešća na svjetskom prvenstvu. Ne bih komentarisao igru (jer je bila loša), ali u situaciji kad nemate sredinu terena, onda su napadači ostali odsječeni, bez lopti i bez šansi. Dodajte tome da nije lahko motivisati naše igrače da igraju protiv Egipta, imate idealne uslove za poraz - što se i desilo na kraju. Govoreći pošteno i realno mali Sven Sušić sada nema mjesta u reprezentaciji, možda ako kasnije popravi formu i igru (trenutno nije znao jel doš'o il' je poš'o), to se može zamjeriti selektoru, a s druge strane, bolje je pozvati ga da igra za Bosnu u prijateljskoj utakmici (radi fudbalskog FIFA državljanstva), nego li u kvalifikacijskoj. Biće to druga priča kad naši budu kompletni i istinski motivisani.
Jebo mater, mi svi ciro supak, a ciro astronaut sto se tice fudbala i treniranja za Susica... Sto bi Avdija i Tino zaigrali kod cire majstora... bi mozda kolo sa onim folkloristima
VISE SU ONI NA POLUVREMENU PRETRCALI STO SU KOLO IGRALI HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
publika zvizi momku koji nas je odveo na svjestsko ..dao takve golove da sam plako Francuzima Belgiji...i udje neki tino da safet opere pare..isto na vrsajevicu ciji mu je buraz menader i to svi znaju i izgubi 50 lopti i kad izlazi svi aplauz...kakvi morbidi....i jeste za kola
Tuzno, sramotno.. definitivno nikad gore nismo igrali, cak niti protiv amerike.. Susic bi se opasno trebao zapitati da li je on pravi trener za sve ovo (znam da ce mnogi sad mislit da cim jednom ne valjas, ne valjas nikad) ali se nasa igra previse bazira na pojedinim igracima (ako nema dzeke nema ga ko zabit, ako nema pjanicca i misketa nema ko dodat loptu dzeki i ibisevicu nema gola) itd itd.. shvatit ce te u gl.. Ovo je sramota, obrukali smo se da valja..
Čuj sad bezidejnim trupama,zar vi niste zmajevi,najjači,najbolji,zar ne rekoste ovde po portalu i susic reče da ćete do finala?!Počelo je prizemljavanje,hahahahah,biće bolno,puno ste pomerili,jbg uvijek je spuštanje teže od poletanja.
Neće biti dobro na SP
"En svensk gjorde debut i A-landslaget denna kväll, Muamer Tankovic fick komma in med drygt 20 minuters kvar att spela." Google Translate: A švedski debitovao u A tim ove večeri, Muamer Tanković dobio ušao u sa ostavio da se igra samo preko 20 minuta. *** eh eto, ebo te ovakav Savez i Trener koji se ne trudi da dovede talenat. Ali osobito mislim da je dobro izabrao. Koji ce mu k* ciganluk. Zali samo sto se narod nada!
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/ (spojite tocke)
svim ovim sto spominju taktiku, formu I slicno da objasnim ono sto se iz aviona vidi. igraci koji su na svojim ledjima ovu repku iznjeli do svjetskog prvenstva su shvatili da je to njima preoteo i u svoje ruke preuzeo jedan ljakse zvani safet pa njihove rezultate koristi kako u svoje licne svrhe tako I za potrebe blize I dalje rodbine. naravno da tu vise nema nikakve zelje da se igra, pobjedjuje jer je jedina svrha tog tima da ispunjava zacrtane privatne planove familije susic. ne bi me zacudilo da se dzeko I ibisevic vise ni ne odazovu na poziv.
spaha stari cigan, samo prljavim faulima zna zaustavit igača
evo gledam reprizu, strašno
mujdža očaj
Dok je Muratović igrao dobro su se držali ! :D
3 3 3 2 treba transformisat u 4 3 2 2