Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mozemo biti nezadovoljni, dobra igra nakon svih nevolja koje su nas zadesile. hvala momci! u nastavku idemo po pobjede i to je to!!
To govorimo od Kipra. Sušiću mrš.
haj ne kaki faradayu.. pljuvali smo po tinu, pa je lik ispao dobar. pljuvali smo po šunjiću, pa je momak ispao odličan. pljujemo sad po reprezentaciji jer je krenulo loše, a zaboravljamo da igramo bez odbrane... nama su vels i izrael diretni konkurenti za dugo mjesto i njih moramo ganjati. sad kad gledaš tabelu vels, izrael sile, a samo zato što su andorom igrali. kipar zaboravi. laku noć.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pape odlazi, tako smo se dogovorili, trebao si minimalno 4 boda od 6 bodova, osvojio si 2 boda msm da je to to, sve najbolje. :)
dosadan si ba
yebo te pape u usta idi na utakmicu pa to reci... jesil cuo prozivanje njegovog imena? to su pravi navijaci a vi samo serete ovdje ko da vam je familiju pobio
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dobar je rezultat kako smo igrali. Citav napad defanzivna uloga nula. Niko ne zna uklizat i uzeti loptu, oni prolaze kao da nema sredine. To je generalno mana nase repke jer odbrana ne moze izdrzati sav pritisak. Ibisevic van forme, Pjanic i Medunjanin puno pogresnih rizicnih pasova iz kojih su krenule njihove kontre. Prenos lopte spor. Trebaju Spaha i Kolasinac dole obavezno jos uz Salihovica pa bi to trebalo izgledati puno bolje.
Dobar je rezultat kako smo igrali. Citav napad defanzivna uloga nula. Niko ne zna uklizat i uzeti loptu, oni prolaze kao da nema sredine. To je generalno mana nase repke jer odbrana ne moze izdrzati sav pritisak. Ibisevic van forme, Pjanic i Medunjanin puno pogresnih rizicnih pasova iz kojih su krenule njihove kontre. Prenos lopte spor. Trebaju Spaha i Kolasinac dole obavezno jos uz Salihovica pa bi to trebalo izgledati puno bolje.
Ne bih se složio da smo dobro igrali.Imali smo bezbroj pogrešnih dodavanja,Belgijanci su kod svakog primanja lopte imali pet metara slobodnog prostora.Bez potrebe se paničilo u odbrani,napadi su nam počinjali sa ispucavanjem golmana.Bekovi su nam stalno "plivali".Mujdži se ja mislim i sad vrti u glavi od Hazarda.Da nisi Belgijanci stali uvalili bi nam još tri komada.
sreća pa ,,borbeni Tino zaustavi beka Belgije da napravu asistenciju,,samo vi i dalje šutite i gledajte kako naši majstori griju klupu dok igraju neki nesposobnjakovici koji nemoguće dva pasa da naprave tačna ,,šutite gospodo šutite.....
Ajde jebiga, remi pa remi. Evo jedna prigodna: https://www.youtube.com/watch?v=iaAzFBT8USo
Poslije jucerasnje katastrofe od izbornih rezultata donekle mi repka vrati neku nadu da mozemo u Evropu barem preko Zmajeva...
Susic mijenja brata Senada, Tino-Visca, ljudi de progledajte !
Golovi: http://gfycat.com/OrderlyQueasyBagworm http://gfycat.com/NearDisgustingHarrierhawk
Taktika Džeko pije mlijeko :d
BLAŽ SLIŠKOVIĆ (mamu mu njegovu uvlakačku, nikad ni trener ni igrač) nakon plasmana BIH u Brazil i odlaska Hrvatske u Baraž ''Hrvatska je proslost, Bosna je buducnost''
Jestel primijetili ni jedan jedini politicar na tribinama, a da je tekma bila samo par dana prije ne bi raja mogla karte kupit od njih!
Bio je Incko, ako nista haha
Svi spominjete Džeku, Pjanića, Sušića itd... Međutim, ne zaboravite Muhameda Bešića, terminatora, kiborga, stroj, mašina...
kad se uzme u obzir da smo pred ove kvalifikacije ostali bez jednog Misketa ( fudb. umjetnika) zatim Spahića ( komandanta odbrane) , zatim povrede Salihovića, Bičakčića , teška povreda Kolašinca!!! halo to je pola ekipe, 5 tako važnih igrača. Da je bio Spahić protiv Kipra ne bi izgubili kao ni da je neskoncentrisani i nervozni Pjanić dao gol iz penala. Ova dva mršava boda su odraz smjene generacija , trebat će dosta vremena da se to uigra i dovedu neki novi igrači. S ovakvom klupom nemamo se cemu nadati. Večeras su igrači dali sve od sebe da pobjede od prvog do zadnjeg, to se vidjelo ali Belgija je za nas sila, ne samo za nas nego i za najbolje svjetske reprezentacije. IDEMO DALJE
A ništa, sad se samo nadat lakšem protivniku u baražu, i to je to ......
Sušić planira i u Izraelu ići na 1 BOD. I poslije 4 kola treba da bude: Wels: 10 bodova, Belgija: 7, Izrael:7, Kipar: 6 (jer će pobijediti Andoru), BiH: 3 boda. E ako smo s tim zadovoljni neka nam onda Sušića. Pa, KONJ je napravio 5 kardinalnih grešaka, podsjećam: USA, SLOVAČKA, EGIPAT, NIGERIJA, KIPAR. Pa šta nam još treba uraditi manijak. Do kraja kvalifikacija ćemo izgubiti još jednu utakmicu i u Zenici (još će Sušić stati na barem jednu MINU). Sušiću mrš u Francusku i nikada te dabogda bosanci više ne vidjeli u Bosni.