Utakmica odluke na Bilinom polju
0
BiH - Albanija: Pobjeda ili kraj nadanja
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pijanka za zmajeve u jednom od sarajevskih kafića 600 KM... Rostilj kod Mahira 140 KM... Gledati Papeta kako odlazi...Neprocjenjivo :)))))
Kako bi sad dobro dosao Papac ili Nadarević, tako olako se \"odricemo\" kvalitetnih fudbalera.
@ rizi: @ RS: @ CRO: haj\' ga oglabajte !!! crncu !!
Albanci sa srecom
Ako izgube veceras treba im jeB//.at matte.r onako figurativno, treba ih docekati i sviju ih prebit\', odvalit im bubrege svima !
JA NE BIH DAO OVOM MRAVCU NI NA TERMINU U VISTAFONU DA IGRA . KOJI LEVAT MAJKO MILA ....
Vecras Bali.je protiv Bali.ja
Za koga veceras navijati ???? Ili protiv koga ???
O kakvom nadanju govorimo. Nadanja više nema, sljedeći krug pa jovo nanovo. Kad nisu mogli pobijediti Rumuniju, onda čemu da se nadamo.
opet moramo Mravca gledati,Boze sacuvaj nas od Adnana Kiksa.
kakvu crnu kasetu misimovicu? bas se jos uvijek gleda sta na \"kasete\"?
Cro ja kad ti mami zabijem u devet banki ,da vidis kako navija to je haus..
Mošnjaci p...šite ga!
yebes ti nas i nas mentalitet... Ako bude veceras neka jadna pobjeda od 1:0 ili 2:1 opet cemo ih u zvijezde a oni ce se puhat do neba. Nego kako god veceras da se zavrsi sve i jednog zajedno sa safetom sajom sarajlijom sa govnjivom motkom po glavi izmlatit... Bili bi prvi u grupi do kraja, garant... pa kad osvoje euro2012 onda prec na politicare...
Za koga ce Ljirim Bitici navijat...?
relano, ako budu igrali kao u rumuniji, nerijeseno ce biti uspjeh
Kikiriki i košpice večeras džabe ako Albanija pobijedi !