Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne serite ko foke, malo se informisite ili ne lupajte gluposti. Dakle, barem sto se Kolasinca tice, dugo je trajala borba za njegov nagovor da igra za BiH, pogotovo sto se njemacki selektor Joakim Low sa saradnicima sastao sa njegovim roditeljima, garantirajuci mu nastup na Sp u Brazilu, i to na poziciji lijevog bocnog koja je Svabama u to vrijeme skripala (a i sada nije nista bolje!) Trenutno Kolasinac nije u formi nakon povrede, vraca se polako, ali to nikako ne umanjuje cinjenicu da je on jedna od najvecih evropskih perspektiva na svojoj poziciji,. I hvala bogu da ga imamo. Tako da - ne serite vise tita vam..
Hajde to dokazi redovnim hejterima =))) Jedino ne bih volio da onaj sHupak Tankovic zaigra za BiH. Ono je gnjida!
I nije porijeklom Hercegovac vec iz Plava... A Kolasinci su svi izvorno iz Kolasina u CG...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni srce kaze da je Bosna moja zemlja, lijepa ali mi kaze da zasnujem zivotsto dalje od nje za dobrobit svojih buducih narastaja
I treba,Federacija je vasa zemlja i vi ste Bosnjaci muslimani,nije vam mjesto u Njemackom timu,vec u timu Federacije BIH.Svako treba da igra za svoju zemlju,*** pare.
bravo majstori
Hahahahahhahha čuj Bičakćić odbio Njemačku hahahhahaha, isto kao Mario Vrančić, pa kako možete povjerovati u ovakve gluposti. Za Kolašinca razumijem, momak je talent, al za Bičakćića su se garant otimali. Teška odluka.
Svaka čast momcine !
sta je Tankovicevo srce reklo? Ima li Muamer srca ?
I onaj mali Halilovic iz Klokotnice? njegovo veli Kurvacija
Jes, zato je i Renfroe odlucio igrati za BiH. Inace je mogao biti americki reprezentativac. Kaze srce ga vuklo.
Mislim momci su iskreni sa ovim izjavama ko rahmetli Risto Djogo!
Ovo izjavljuju kad trenutno ni jedan ni drugi ne igraju za svoje klubove i kad im bas ne ide, zanimljivo
JEst kako nije reklo srce. Valja se izborit da udjes u njemacki nacionalni tim. Prosjecnom nogometasu kakva su njih dvojca to je nemoguce. DAkle "srce" nema nista s tom odlukom.
Nihade sine, sta tvoje srce kaze???
Danke Deutschland!
Bog Bosna Bošnjaci Natalitet i UNIVERZITET
Hero seljaku Allah je isto što i Bog, God, Devla
Da je i jedan od Vas, imao realne sanse ... srce bi reklo " Deutschland"!
Tacno tako :)
Kolasinac bi danas bio svjetski prvak ai mogao je. Igrao je tada izvanredno i trebao je da uskoci u voz za SP a on je tada promijenio (sportsko) drzavljanstvo. Njemacka je bila losa na poziciji lijevog beka i povela je Mustafija (koji je cak i igrao), koji ruku nasrce, nije ni 50% Kolasinca. Lik je toliko grijesio na SPu-u i oni su ga opet stavljali da igra iz pocetka. Kolasinac bi isao 100% na SP!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)