Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
crna majca sa natpisom FREE STYLE razvalio , strašan mali, odlični potezi, radi lagano, sa stilom, sve desetke
CUJ KLIX, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
cistazarada1x2.bloger.hr Dojava za sutra, prolaznost 100% , plaćanje poslje utakmice, javite se i ISKORISTIMO KLADIONICE ZAJEDNO!
hahahaah pa ti si glup koliko si težak,većina ovih momaka ili ide u srednju školu neki su zaposleni a ostatak ide na fakultet tako da ovo njima dođe kao hobi.....al zašto tebi to objašnjavati ti i onko ne vidiš dalje od svog monitora, izađi malo druži se i nemoj ostavljat komentare na neke stvari koje ne poznaješ ispadaš jako glup!!
nemaju pametnija posla? po cijeli dan vježbaj \"žongliranje\", niko ne uči, niko ne studira, niko ne pokušava da se zaposli, a sutra će kukati, niko im ne da hljeba. ne kažem da mora \"lop(a)ta u ruke\", nisu svi ni za lop(a)te, i treba narodu i zabave, i cirkusa, i klovnova, i dresera lavova, ali onda se zna, pokušaj se zaposliti u cirkusu. doduše, pošto nam je ionako cijela država cirkus, šta se može, možda će svi biti odmah zaposleni kao VKV kadar iz oblasti žongliranja...
Fuj, ne bi moja noga krocila u taj poganluk..
Da li je još uvijek aktuelan Bejsment?!
treba napraviti tehno party na vrhu bosmala da bude kao http://www.youtube.com/watch?v=7fnj2a8Juw0
jel bilo mrtvih?
Kakvih sve pametnjakovića ima ovdje, strašno... Umjesto da podržite momke, tu se neke \"baje\" našle pametovat, a ne znaju 3 na nogu napravit. Vrhunac je ovaj retard šta je napisao da je finale namješteno i da je Nedim trebao pobijediti. Očito pojma nemaš o freestyle nogometu, jer da imaš, nebi ti palo na kraj pameti tako nešto napisati... Živio naš dragi Balkan! :)
uuu momak u crnoj free style majici jede loptu
svaka cast
da sam ja bio osvojio bih prvo mijesto.
A što i oni nisu u Evropi, tamo se rud isplati...?
Nažalost nijedan dostojan nasljednik Nedžada
K.l.i.k.t.o.r.o.s
zato sto je prvo mjesto namjesteno ovom malom iz Modrice. bolji je bio ovaj Nedim iz Svice