Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSIM JE LEGENDA....
Misliš da je Osim spao na te grane da namješta Želji utakmice.Prije par godina molili smo boga da Osim dođe na čelo bh fudbala.Čovjek je pristao onako bolestan da uradi što je u njegovoj moći sada mu jadovi poput tebe tako vraćaju.fakat neznam šta mu ovo treba,treba nas pustiti i dalje da propadamo i da nas na kraju suspenduju.Željo ima najači tim i to je činjenica.jedno je igrati euro ligu protiv nekih 3 ili 4 mjesta iz svoje lige a drugo je igrati protiv šampiona svojih država
Nek ste vi gospodine Ivica obezbjedili plate i naknade sudijama i delegatima, ko šiša kvalitet lige..., i dalje se može igrati po livadama, torovima, barama, bez uslova normalnih za gledaoce, bez reflektora, stolica, svlačionica...., zar je problem donijeti propis po kojim MOŽEŠ nastupati u ovoj jadnoj i čemernoj ligi?! SMIJEŠNO I JADNO...., još prvi čovjek BH fudbala cirkusa sa Ligom kojom upravlja...., pa ko je gospodine Ivica kriv što nam je Liga takva, marsovci? Krivi ste upravo vi i vaš Komitet, kao i vaši prethodnici!!!!!! Bilo bi dobro gospodine Ivica da sa DEMAGOGIJE pređete na DJELA i da radite posao za koji ste plaćeni!!!!!!!!
@@SAS Taj \"šampion\" protiv kojeg ste vi igrali vrijedi svega 1 MILION MANJE NEGO OVAJ \"3./4.\" PLASIRANI LEVSKI PROTIV KOJEG SMO MI IGRALI, TAKO DA TIŠU MALI ISKOMPLEKSIRANI ŠTRUMFIĆU! VI U 10 GODINA NISTE DALI GOLOVA U EUROPI KAO FK DIV U JEDNOJ TEKMI NA KOŠEVU!
pvaj osim je bez dlake na jeziku, jer nije uvucen ni u kakve talove
Švabo ne namješta, ali zatvara oči pred namještanjem. A ovaj dio o treće i četvrtoplasiranim u odnosu na prvake je toliko smiješan da ga ne treba ni komentarisati. Ili ipak...Prvak Kazahstana je npr jači od viceprvaka Švedske, jel to hoćeš da kažeš. A činjenica je da Amar ne može nikog ozbiljnog u Evropi da pobijedi već ihihi, čak štaviše Željo se obruka.
Zelji dupla k.i.t.a. !
nece ivica da se mjesa safetu a da mu kaze koji bilo bi dobro
Joj što ne mogu ove priče da nam je liga slaba. Da je prejaka - nije, ali da je kanta isto nije. A bila bi bolja da Švabo virne malo u svoju kuću i spriječi da se prvak unaprijed zna, jer smo vidjeli šta taj prvak već godinama radi u Evropi, gdje se tekme teško kupuju
ŽELJO DUPLA KRUNA !!!
www.4fudbal.com
Kako lijepo zvuci, ponosni osvajac BH Telecom lige FK Zeljeznicar Sarajevo
navalite na telefone ljudi, sto vise trosite oni vise imaju
Ooooo Fazlija ,kako ide ? :)