Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sav sam se najezio uz jutarnju kafu kad procita da je putovanje bilo u najboljem redu. Nadam se da je i hrana bila dobra?! Evo moj parizer je spreman za mikrovalne!
Nasli su dzamiju pa su sretni. Samo da se ne raznesu sad dovit cu Allahu.
@Jollyjoker parizer u mikrovalnu 😱
Ehh super, ovi momci iz premijer lige ne bi drugacije ni vidjeli svijeta.
Ahmetovic ljiga, majku mu h'
Kaze bio sam u AmeriKi :)))
Da je barem ta prva u noci sa subote na nedelju. Ovaku cu morati oboje da prespavam.
i mi i oni igramo sa B sastavom
Jeli ovo Rahimic uveo novi kodeks? Svi vradati, sta je ovo.... ;)
vradati? hahah ovo je novi nivo nepismenosti
Nisu ovo zmajevi . ovo su neki kvazi talenti ciji su menadzeri platili finu svotu da ih se ubaci u reprezentaciju. Pusti ti pricu o talentima. Talenata ima hiljadu, al zna se kako se ulijece u repku.
...svaka čast,kako mogu igrati ja ne znam đe sam u 03:30h ujutro... :))))))))...pa onda opet u noći 31.01. na 01.02.2018... :))))
sviii Srbi i Hrvati dolaze da navijaju za Meksiko, hahahaha
@mirota Srbi su na livadama u Kentuckiju. Nemaju oni para za Los Angelesa. A lokacija Los Angeles je izabrana jer je puno Latinosa i Meksikancima je najblize jer granice odmah ispod LA. A klima svakako dobra takodjer.
@KosovoRepubljik za Siptara jako dobro se sluzis srpskim jezikom, Bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi ovih nehljeba na slici sva trojica nemaju 100 kg sa koferima a to sve glumi neke igracine. Da nema Moje TV skopcane na televizor u mahalskoj dzamiji ne bi vidjeli sta je lopta alaselamet.
dal je samo mene stid ???? kakvi pacenici
@mirota i mene bi bilo stid da sam vlah iz rumunije i bugarske
@KosovoRepubljik msm da ti se familija stidi, kako sui paglu...u bivsoj SFRJ, jedino smo se Siptarima rugali svi odreda narodi...toliko..al to boli , znam
RS i BiH u srcu
Ako ima dzamija sretno im. Nek i izbornika Robija upute malo u cari islama. Nek mu pokazu fotografije Muhameda i Aise prve bracne noci. One selfije sto je ona kao devetogodisnjakinja objavljivala sa razjarenim cicom bijele brade ukrucene batine.
MunitPopusimivic
Ima li u L.A. dzamija da mogu Allahu na sedzdu pasti?
@MunirBabudinovic ima hvala Allahu
Sretno momci!!! Obradujte nas!