Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da malo pojasnimo stvari...baletine su se kvalifikovale na Svjetsko prvenstvo u plesu koje se ove godine odrzava u Njemackoj. Repka im daje malo podrske u tome jer to niko ovdje ne primjecuje i ne vidi
Pa kad su mutavci mutavi, svi napali na ovu djecu
Poziv novim, mladim igracima i podmladjivanje tima je za svaku pohvalu. Ima se vrlo solidan izbor igraca, posebno u spici napada. Cinjenica koju treba iskoristiti tako sto cemo krojiti sastav prema protivniku. I...odvici se nepotrebnih pasova na vlastitoj polovini. Forsiranje igre po dubini, umjesto po sirini terena. Kljuc fudb. uspjeha je dubinska lopta, dok se dodavanjima po sirini, prije ili kasnije, gubi lopta presijecanjem i podstice kontranapad protivnika. Sretno.
Srce mi ko Dzamija kad vidim bosanske zmajeve.
Vidi Guse..Sta on radi ovdje?
Karabeg je i trener sada postao nema gdje ga nema.. Kako se uhljebio covjek u repki .. Dobija li jos naknadu dok je na putovanjima sa repkom?
Moraju Dzeko i Ibisevic i prijateljske igrat,nikad mi necemo podmladit napad dok ovi ne umru.. jedina rerezentacija koja i prijateljske utakmice izvede najjaci sastav umjesto da isproba 5-6 novih igraca..
FARAON svaka cast buraz. Ja bih te postavio za selektora. Javi ovo igracima,sigurno dobijamo. Uglavnom puno srece.
@voiceofgood....Pametni uce iz gresaka. A poraz i igra protiv Belgije (osim u prvih 20-ak min.) je bilo nista drugo vec (samo) iz greske u gresku: nepotrebna dodavanja na svojoj polovini, ispred Begovica, i kad Belgijanci naprave mini-presing i pokriju igrace, slijedi ili poklanjanje lopte protivniku ili guranje prvog do sebe u vatru. A sve...ispred sesnaesterca. Govorim jer, kad se sjetim 0:4 katastrofe, jos se trzam iza_sna...
Lijepo Boga mi.Druženje s balerinama,ako vas to ne motiviše,ne znam šta će...
Ko će sa Zmajevima?
Đe plešu noćas ?
cya
čuj druženja sa balerinama . niđe veze.
Da li to znaci da ne treba podrzati i ovo malo kulture sto nam je ostalo...nidje veze...sta onda po tebi ima veze
@nicaze2016 ne konatm što bi se fudbaleri uoči utakmice družili sa balerinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)