Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se iz dvije utakmice koje sam gledao kad je igrao za bih,jednu odigro odlicno drugu solidno,ne znam sto ga raja kude.ili pojedinci..treba imati mjesto u rbih
👏
Zna li nas savez da u FC Keln briljira momak od 21 godinu? Jučer asistent u pobijedi nad Dortmundom.
cuj briljira a ukupno odigrao 22 minuta ove sezone u bundesligi :D
Sreca pa ima prostora pored Danilovica, Šarica,Gojaka da pokaze sta zna...
Duljevic nije dao 3 gola u zadnjih 6 godina, ali igra kod neznalice Peteva. Prcic eno opet standardan u Strazburu, ali igra Danilovic iz zadnjeg kluba druge portuglaske lige. Krunic igrao za Milan, a prije 10 dana lafo povrijedjen. Toliko o neznalici, savezu i njihovom kredibilitetu.
Jedini koji ga promoviše jeste NS BiH kako bi bio pozvan u repku. K od igrača
Pokazao se u ono malo utakmica sto je igrao za nas, majstor, odlična zamjena kada Pjanic napusti reprezentaciju
Dino kad primi loptu, petero djece odustane od fudbala
Najveci panj
Zabije 3 gola protiv jednog od najboljih belgijskih timova, i onda ga neki tamo Klix komentator koji je zadnji put šutnuo loptu na fizičkom 78' nazove panjem.