Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mec godine ... s Kiprom. daleko smo dogurali Papeta mi
Oooppppa, vec pocelo pumpanje supljeg balona. Znam da ima budala koji jos prate nepotisticko-jaransku grupu zvanu reprezentacija BiH ali da ih je 1000 to ne vjerujem.
Naslov odličan, ja mislio savez dijeli 1000 ulaznica...
u strasnoj smo formi hahahah nema sta svi su u formi a najvise bazdarevic efendija haha
cuj mec godine, wels necemo pobjedit garant, glavu dajem, jedino ako nam oni puste, s onakvim pjanicem, bez besica, tesko tesko
Svojom igrom i zalaganjem,nisu zasluzili ni da ih gledamo u zenici . Raduju se povredi Bela a unas samo golmani redovno igraju. Svi dobili dobre ugovore pa sada jbt reprezentaciju .
Da mi date besplatno ulaznicu ne bih se matletirao s vama i gledao kad ćete se potući na utkamici.
Sloboda za Beretku!