Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je los bih nogomet kada je dzeko najbolji. Trash.
Nasi igraci ,kao i nasa reprezentacija ,idu iz krajnosti u krajnost. Kad svi mislimo da ne mogu gore ,oni nas iznenade i odigraju vrhunski. Upamtite ,Dzeko ce ga zabiti Realu !!!
Do godine naslov: edin dzeko pojacanje zeljeznicaru
Meni je više pun qurac vijesti o Džeki i 20 članaka sedmično u kojima se pokušava opravdat lijenost i nezainteresovanost kloca. Da imam njegovu sedmičnu platu i mogućnosti okoline u kojoj se nalazim pa grizao bih i lomio noge za svaku loptu i na kraju tekme bi me iznosili s terena zbog iscrpljenosti.
Bas Dzeko isad igra? Nisam ni znao...
El sta ce covjek je po kvalitetu i po do sad postignutom u karijeri karina za Dzeku, al sreca i upornost se isplate. Dzeko nije pretrcao u u Italiju otkako je otisao 3 kilometra. Ovaj mali dosao opusten i vec razvaljuje.