Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj gol u 90+ ga je spasio. Za sada...
Kako 90% navijača ne vidi da nije problem Petev? Ljudi Savez je problem, reprezentacija je postala pri atna ekipa,u domaćim ligama decenijama nema napretka još samo da mrtve glave počnu padati. Oni ostaju a Petev(i) se mijenjaju
Sta ste se tolliko uhvatili Peteva. Vico je problem. Dovoljno je samo pogledati spisak pozvanih u mladim reprezentacijama i vidjet cete kako se ubija BH fudbal.
4-3-3 mogu igrati samo kvalitetne ekipe u kojima igraci sredine i napada mogu disciplinovano trcati u oba pravca, a narocito bekovi. Mi to ne mozemo jer nemamo kvalitet za takvu formaciju niti nasi igraci igraju u Bayern-u, City-u, Chelse-u, PSG ... / Uz dva stopera, siroko postavljena, i previsoko dignutim bekovima sa Sehicem koji nam organizuje igru, bez dva vezna ispred, protiv boljih od Finske cemo gubiti katastrofalno.
Mi moramo igrati 5-3-2, 4-5-1 ili 4-4-2. Vazno je da mozemo imati dovoljan broj odbrambenih u svakom trenutku i da mozemo duplati bokove kad se branimo. Sansu moramo traziti kroz pas igru, drzeci loptu, kroz kontru i pokoji vanserijski potez Dzeke, Krunica, Prevljaka ... (Pjanic vec odavno ne puca iz daljine.)
Sergej Barbarez i Emir Spahić!!!
Mogli bi neku onako kulturnu poruku Džeki poslati bez uvrede nije zasluzio naravno. Cisto onako zbog izjava u zadnje vrijeme, niko nije veci od reprezentacije pa ni Džeko uz duzno postovanje za sve sto je uradio za reprez.i promociju drzave.
Da se razumijemo, nismo mi brazil, pa nam kriv trener
Samo padom Dodika moze otici ovaj tkz. selektor ili da nas UEFA opet ukine pa ispocetka! Ali opet ce nas hebati nasi domaci (citaj sva 3 konstitutivna lopova i poneki ostali), dzaba nam sve! Predlazem da je ukinete za stalno, pa da mirna srca pocnem da navijam za Brazil!!!
reprezen BiH.je najlosija reprezntacija.na zemaljskoj kugli parmaci debili klocevi gofna sve reprezen.idu prema prorivnickom golu BiH fudbaleri sama vraca loptu nazad i stavlja golmana šupka Šehica u problem a i sam ga je veceras napravi
Najbolje pojacanje nam je odlazak Peteva
ko da vodi,evo zvao je najbolje što imamo,druga stvar je što je Čeferin smislio u 10 dana 4 utakmice gdje masa njih već duboko razmislja o godišnjem,pa i oni su ljudi
Petev je ne bitan, samo smjena Vice-g-zice
Tako je! Bugarin nikad nije trebao doci!!
Pokupite vi smeće za sobom i odlazite, nikakve koristi od vas
E čuj, baš su to došli pješke na utakmicu 😁
Ko da će neko puno bolji doći.
Fanatikosi se ne pitaju, to nisu stanovnici naše države! Petev jeste dno od trenera!
Da li ste za odlazak Petva ako jeste lajk ako niste dislajk obavezno se izjasnite na anketi sigurno ce savez vidjet ovo aj glasajte