Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle Policiji pravo da skida nekome majicu jer im se ne sviđa sadržaj? Pa nije ovo Sj. Koreja.
@TouchMyTip pa nije,za nas je S.Koreja pojam dobrog života
Komunizam jara haha
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Radi majice necete navijat? E jeste domuzi majko mila
A.C.A.B.
Nije radi majce nego radi principa! Ljudi dođu sa svih strana i nekom keru smeta 1312 majca. Sad nek im kerovi navijaju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Udarali su momka zbog majice što je neprihvatljivo.
Neka su ih skinuli. Glupa horda misli da je bitna. Bitnija je policija nego oni, u svakoj državi pa i u ovoj našoj jadnoj.
Demokratija je za bogate i ove nase kad treba krasti,i kazne su demokratske,a sto se tice nas ostalih za nas jos uvijek vrijede pravila komunizma a i kazne sukladno tome.
gade mi se u ovim crnim majicama, ko da su fašisti.
Al je zato normalna raja mogla s mihrom glehdat hutakmicu bez da mu neko njemu ili djetetu razbije glavu.
na majici nije niko spominjao policiju...jednostavno skracenica...od bivsih djevojaka.....znaci neko ko ima inicijale J P nesmije ih koristiti da nebi bilo protumaceno kao jebi policiju.....ovdje je nametanje stvarnost..nemoze se koristiti bosanski..i ako ja pricam bosanski i kazem da je to moj jezik...kazu u rsu da taj jezik nema....kad pise skracenica onda znaci ono sto kaze onaj ko je napisao a ne da svak tumaci kako hoce
ovo nemaju pravo. narocito jer ne pisu rijeci nego slova (trebao je rec sa su to pocetna slova njega i ekipe Asim Cale Aljoša Batan). narednu tekmu dođite svi u tim majcama pa da vidimo kako murija rjesava taj problem
Bagri treba zabraniti ulaz na sve utakmice.
A ja navijaca i Qur.a!
Da rade svoj poso kako treba niko ih ne bi mrzio. Ko pljuje po vatrogascima ? Niko ! Zašto ? Jer nisu govna ko murijaši.
haha cuj acab...to bilo aktuelno prije milion godina...
Nebitna vijest, policija radi svoj posao. Kome se ne navija ne mora. Tacka.
Halo ba sta se ovo desava!!!! ALL COPS ARE BASTTARDS I TO NAJVECI!
Pokazao mi je neki dan na derbiju to i zbog njih nikad vise na utakmicu otici necu, dokazali su neki dan da nisu u sluzbi gradjana i da ne znaju razgovarat, da mu znam ime sad bi ga tuzio!!!!!
Ne navijam za BHFanatikose nego za reprezentaciju. Gube kredibilitet priglupim preseravanjem i ponašanjem kao uvrijeđena mlada. Ali eto, navijači su, nisu nuklearni fizičari.
Debili