Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema ovaj susic pojma. ne igra ni u hajduku prvu postavu nezasluzeno je dobio poziv itd... gdje ste sada misevi? za vrsajevica da ne govorim.
Sad kad klixeri pođu hvaliti Tina,a do nedavno mu hebavali sve na kamaru zbog poziva amiđe da zaigra za repku. Mali je talent na tatu koji je svojevremeno bio bolji igrač od Saje. Samo naprijed Tin-tin,neka ti nebo bude granica karijere.
koliko su mjerodavni i prevrtjlivi komentari sa klixa svjedoči to što sam dva puta vidio da neko postavi komentar i nekom greškom ode dva puta JEDAN ISPOD DRUGOG. na jednom ima 50 pozitivnih i 5 negativnih ocjena, a odmah ispod 3 pozitivne a 30 negativnih :S :S
Hahahahaha... Ima svega u Božijoj bašti ;-)
cestitam sarajevu od srca bravo momci
uuu kakav je go dao Šušić :-o
Sušić*
Ađo ce biti ponosan...
sta papetova loza radi,tuce mali ko ono sto se jabuke tucaju, potucaj me papetova lozo
4 hrvatska kluba u 4.pretkolu kvalifikacija eurolige. sve pohvale
FORCA BILI JA TE VOLIM HAJDUCEEEEEE