Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbo zemlju koja Bosne nema !! Nobelova, vucko, oskar .. sve je kod nas u sehari !!
BOSANCERO, BOSNA JE SIMBOL PARAZITIZMA, TURSKE NEKULTURE, PRIMITIVIZMA, ZAOSTALOSTI, ZATUCANOSTI, KRETENIZMA, DEBILIZMA, NAMETNISTVA, STETOCINSTVA I PARAZITIZMA!!!! NITKO SA VAMA BOSACUGO MALOUMNA POSLA IMATI NE ZELI, DA LI VI TO SHVACATE STOKO PRIMITIVNA?????
herr Pa zasto si jos ovdje ako niko ne zeli s nama?? Fino (bosanski) pasos u sake i preko granice. Jal mila Crna Gora, jal Srbija, jal Hrvatska... Samo jedno zapamti - mozes ponijeti onoliko zemlje, koliko ti stane na opanke. Ha ya, sto bi ti trpio primitivizam, zaostalost, kretenizam, debilizam i ostalo ? Fino se iselis.
Najsretniji Bajram u istoriji Bosne.....sve se poklopijo , POgledo nas Alah........Sellam iz Berlina ................!!
Ja sam Bosanac Ateista i vas sve sto spominjete Bajram,islam,Allah ekber treba poslati u Meku na hadz a nas Bosance u Brazil. Kako vas nije sramota vise? u sve uvlacite vjeru i pitate se zasto je ovako stanje u drzavi
@asizrukava1 pa i tebe je kao bosanca, ako ne Allah, onda Bog "pogledao", ili Isus ili pak Sveti Duh, ili Djevica Marija kako te volja i ispunio ti zelju da Bosna i Hercegovina ode u Brazil. Nemas razloga da se ljutis brate. Ako si Bosanac, kao sto tvrdis, uzivaj u plasmanu BIH i kuliraj malo, nemoj da ti smeta tudje i drugacije, radije postuj to, pa ce svima biti lakse i bolje. Sellam s tobom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KOJA BIH DIJASPORA BOSANCUGE MALOUMNE????? NAVIJALE SU BALIYE, BOSANSAKA ILI BOSNJACKA DIJASPORA!!!! NIKOME VI NE PROSIPAJTE MUDA POD BUZBREGE SMECE BALIYSKO, JER NITI JEDAN HERCEGOVAC - STANOVIK REPUBLIKE HERCEGBOSNE - NIKADA NECE NAVIJATI ZA NJESTO STO PREDSTAVLJA ONE KOJI SU NA NAS AGRESIJU IZVRSILI, KAO STO NITI JEDAN REPUBLIKANAC ISTO TAKO NIKADA NECE NAVIJATI ZA ONE KOJI SU MU ZEMLJU RUSILI, ZA ONE KOJE PREDSTAVLJAJU TURKE BALIYE!!!!!! TO NEKA VAMA SVIMA BUDE KRISTALNO JASNO!!!!
herrDat†hedr Crkni Dusmane itd. da ne trosim slova nisi vrijedan toga.
Kako nam je Allah dragi uzo 3 mlada zivota :( kud ne uzme tebe kud ti ne pogines jebe,m ti sve Pa ja bi organiziro slavlje u BOSNI I HERCEGOVINI kad bi ti poginuo I da smradu jedan pokusaj da ne pricas samo u komentarima ovako nego RECI NA ULICI ILI U KAFANI BOSANCU U OCI SVE KAKO I STA MISLIS O BOSNI Znas sta onda sljedi ?! SLAVLJEEEE PARTYYYY jer te nece bit maaa ima i da u TURSKOJ slavimooo ;)
Bh. dijaspora širom planete proslavila pobjedu Bosanaca i Hercegovaca.
BOSANCUGO, TURCINE MALOUMNI, MI HERCEGOVCI I REPUBLIKANCI SMO ZA LITVANIJU I GRCKU NAVIJALI!!!! O CEMU TI PRICAS ONDA UOPCE MALOUMNI RETARDIRANI SKOTE????
Pola vas je upalo, a i druga polovina će kad dođe pameti.
A tek da vidite Bosnjake u Saint Louisu, Atlanti, Chicagu, San Franciscu, New Yorku , svaka cast braco Bosnjaci
TAKO JE, TAKO JE. BOSNJACI ILI BOSANCI U ST. LOUISU, A NE "BIH" DIJAAPORA!!!! NECE NITI JEDAN HERCEGOVAC ILI REPUBLIKANAC NIKADA NAVIJATI ZA SVOJE NERPIAJTELJE, NIKADA!! TO SAMO VI PARAZITSKE BALIYADZERE SHVATITI NE MOZETE, TO JESTE PRAVITE SE DA NE MOZETE, I NARAVNO ONI CIJA JE KOLONIJA BIH ZAISTA, KOJI SU JE OFORMILI I STVORILI - TZV. MEDJUNARODNA ZAJEDNICA!!!!
Nek se cuje nasa pjesma do Brazila Bosno moja divna i mila!!! Svaka cast. I u Zagrebu se slavilo mogli se pokoju sliku staviti! Pozdrav!!
NAŠE BOSANSKO DOSTOJANSTVO JE BILO SKRHANO DO BOLA, ALI SE NAGLO USPRAVI I DIŽE NAKON IBIŠEVIĆEVOG GOLA!!!
BALIYE IMADU DOSTOJANSTVO???? EHHEHEHEHE KOMEDJIJE!!! DA BI NETKO DOSTOJANSTVA IMAO, ON PRIJE TOGA MORA MORALA POSJEDOVATI, A VI PARAZITSKE BALIYADZERE TOGA NIKADA POSJEDOVALI NJESTE, NITI ZNATE STO JE TO UOPCE!!!! MORLANOME COVJEKU KADA KAZES DA SA NJIME NISTA IMATI NE ZELIS, ON TO SHVCA I PRIHVACA, DOK PARAZITSKIME BALIYADZEAMA TI PRICATI DANONOCNO MOZES ONI CE I DALJE TUPITI PO SVOJEMU AKO U TOME KAKOVU KORIST ZA SEBE VIDE!!! TURSKA STOKA!!!!
Dokaz da imaju dostojanstvo je to sto ste vi teroristiubice i silovatelji opstali 500 godina u zivotu,zivjeli ste bolje nego sada!!!Da su vas milovali,potrosili biste se...Po tebi je moral psovati logati i silovati i na kraju odes kod popa pa ti on sev ''oprosti'' i povovo ispocetka.Bojim se da to za los moral naprece da se na vas odnosi.Vi kad popijete i najedete se krimetine zaklinjete se sa ''*** ja meter svoju'',to je tebi moral jadnice?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I Dzeko je u dijaspori i Pjanic Spahic Ibisevic Bicakcic Begovic Misimovic Salihovic Lulic Hajrovic Hmmmm ja mislim da je haman cjela reprezentacija u dijaspori, svi igraju u klubovima van Bosne al igraju za Bosnu tako i mi navijaci iz dijaspore radimo van Bosne al navijamo za Bosnu i odemo na utakmicu u slovacku latviju pa cak i do zenice dodjemo, Ja isto kao i ti u Bosni navijam za Bosnu za zmajeve isti smo znaci al nekontam sto se kod mene to gleda onda da ja GLUMIM patriota ?!?! Sta cu ja sad sto ne zivim u Bosni ? Mozda sam se i rodio van Bosne jer su mi roditelji pobjegli od rada ili su cak bili i prije rata van Bosne, ne vjerujem da sam mogo odlucit gdje cu se rodit, Nek mi neko dadne garanciju da cu imat 50% od svoje plate u Bosni nek mi neko pokaze da dole ima posla pa nebi se samo ja vratio nego sigurno 80% dijaspore jer svi mi volimo Bosnu, al znate i sami da haman pa svaki drugi zeli iz Bosne ne zato sto ne valja Bosna nego sto NEMA POSLA ! A mozda imam i djecu ovde pa idu u skolu pa nemogu tek tako preselit se u Bosnu Samo malo razmislite prije nego sto dajete komentar gdje napadate druge ljude, pogledajte samo koliko para dodje iz dijaspore i gdje bi Bosna bila da nema dijaspore !!! A za popis stanovnistva jest sramota ko je u dijaspori i ko se nije upiso, mogo je preko interneta a mogo je i rodbini ostavit maticni broj Moja porodica cjela je ostavila maticni broj i upisani smo svi Naprjed zmajevi naprjed Bosno svi smo uz tebe cjela Bosna i cjela dijaspora !!!!!
To se kod tebe gleda tako jer to vrlo cesto ide na ustrb integraciji u zemlji u kojoj zivis. Zivjeti u inostranstvu fizicki, a psihicki u Bosni samo steti Bosancima jer stvara vrlo ruznu sliku o njihovim stanovnicima. pogledaj "ugleda" Turaka u Njemackoj. Doveli su se dotle da mogu samo sa izvanrednim kvalitetima uspjeti u toj zemlji jer SVI (ne samo Nijemci nego cak i ostali stranci) imaju predrasude kad su oni u pitanju.
Bile su paklene ulice svugdje gdje nas ima =)
A sto ne mogu ove dijaspore, sve neki patrioti :-D Da li ste vi sta uradili za ovu Bosnu? Znam da nije ni vrijeme ni mjesto ali fakat me nerviraju :-D Zmajevi ajde sad lagano uzivajte u istoriju koju ste ispisali sinoc!! Sretno
pola zmajeva je dijaspora,a vecina nasih navijaca u latviji su bili dijasporci,budi zahvalan
Pogledaj moj komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E hajmo sad lagano ODJEBAT onu ruznu LEGEA i uzeti ADIDASA sa pravim bosanskim bojama!
Ala crvenih patika, prava dijaspora :D
Ja jutros nazvao sefa i rekao da me boli glava!!:))
Kada spomene se ova zemlja mala, e onda se iza malog moze reci MASA ALLAH!!!!
Zivot nam se sveo na: kuca,poso,akcije,donacije. Repka nam je apaurin.
Sto nas ima, mashallah!! :)