Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
premali smo mi grad da imamo tako velike podjele (na bordo i plave) dobro kad je derbi ali cemu provokacije zestoke... a vjeruj te mi i sarajevo i zeljo imaju nebrojeno puno neprijatelja i onih koji ih mrze gdje god kroce u bih i sire... jos kad bi se medjusobno djelili i mrzili u velikoj mjeri bi olaksali onim nasim dusmanima a ima ih puno... CESTITKE ZELJI...
1962 21.03.2010. u 20:19 RIVALITET MORA POSTOJATI ALI NE I MRZNJA ?? VREMENA SU DRUGACIJA ,TOGA MORAMO BITI SVIJESNI .
Navijac sam Zelje i iskrene cestitke na dobrim rezultatima ali ne bi o tome.Mislim daje krajnje vrijeme da se prestane sa ovakvim prepucavanjima izmedju nas i Sarajeva.Ipak smo mi jedna raja koja nije dala svoj grad nezaleci pri tome ni svoje zivote.Rezultati su nekad dobri nekad loši kao svugdje u svijetu,sto je i normalno(sjetimo se samo da je i Milan i Juve bili u drugoj lizi a gdje su danas Notingem,Lids,Kajzerslatern i mnogi drugi sampioni) Nebi ni bilo zanimljivo da nema tih rezultatskih neisvjenosti.Ali ipak ja nikad nebi mogao mrziti pitara a isto tako ni normalni pitar mene.A ovo sto ovako odvratno komentarisu to su oni sto nemaju pojma sta je ovaj grad i njegova raja.
VRATI MI STARO SARAJEVOO!!! KAD SAM ISAO GRADOM NA DERBI I ZAJEBAVAO SE SA PITARIMA KO CE POBIJEDITI A NISAM IMAO STRAHA DA CE ME NEKO UBITI JEBEM JA SVE HULIGANE U USTA!!!! NAVIJAM ZA FK SARAJEVO DA BUDE JACE!!! I DA FK ŽELJO BUDE JACE!!!! NAVIJAM ZA DERBI O KOJEM CE SE PRICATI DANIMA A NE DA PADNE U ZABORAV!!!! SUTRA ODMA
... pitari i protiv Olimpika na gostovanju dobiju po ckapiju...hahahah... samo jos vas nisu poceli mlatiti na domacem mravinjaku ali i to cete uskoro doziviti na derbiju, ima da placete ko dijete za dudlom. hahaha... pitari misevi di ste da vam ckapi razbijemo ???
pitari, ma jedna smjesna grupa na svakoj tribini pomalo hahahaha..
MNOGI SE PREDSTAVLJAJU KAO NAVIJACI ZELJEZNICARA ILI SARAJEVA DA BI ZAKUHALI IZMEDJU NAS .
BJEZI PIPO TI SVJETLO DANA NISI VIDIO A KAMOLI GRBAVICU STADION A NESTO ZELJO OVO ZELJO ONOQB
JEL VAS STID GDJE GOD ODETE BATINE DOBIJETE , TATINE I MAMINE MAZE , PIČKE SLINAVE !
a vi na sjever i zapad
KO NAM ZLO MISLIO, O Q RCU NAM VISIO \"gdje god da smo, uvijek smo korak ispred vas (pa se sad pomaršite na jugu) :P Hz
ko nam kaze, luzer koji 24 sata visi na portalu i ostavlja nebulozne komentare, svi posjetioci znaju kakav si ti debil i ti si u stvari odraz pravog navijaca zelje. mene bi bilo stid da se neko kao ti navija za Sarajevo.
pušite ga pitarčići
PITARI SU NAJVECI SLJAM SARAJEVA , DA IH SE STAMANI NA ONOM MRAVINJAKU KOSEVU PO UTAKMICAMA KAKVIM OTROVOM SARAJEVO BI PONOVO CARSIJA POSTALO.
IZMEDJU NAS I ZELJEZNICARA RIVALITET MORA POSTOJATI I TO JE DOBRO I ZA NAS I ZA ZELJEZNICAR JER JE TO USLOV DA SE KVALITET PODIGNE NA VECI NIVO . MRZNJA - NE ! ! ! ! TREBA LI NEKOME POSEBNO OBJASNJAVATI ZBOG CEGA NIKO KO VOLI FK SARAJEVO NIJE TREBAO NAVIJATI DANAS ZA ZRINJSKI ? ? VREMENA SU DRUGA , TREBA LI MOZDA TO OBJASNJAVATI BILO KOJEM BORDO ILI PLAVOM NAVIJACU ? ? RIVALITET DA - MRZNJA NE ! !