Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraci Zelje da se zahvale sudiji sto nisu primili 3-4 gola. Amar Osim je dovoljno rekao nakon utakmice ... Stidi se saveze
@paolodicanio9 Vjetar ih obara, jadni su ako ovako misle do prvaka
Sramota da nas ovako kradu, ovo nije prvi put ove godine. Velez do groba
Pricajte vi sta hocete ali ocigledno je da je Velez pokraden i to dobro :)
Ne moze covjek da vjeruje da kad odes u mostar sa zeljom vise te hrvati gotive nego ovi nasi oni te ubise na terenu a navijaci da ne pricamo jeste seljacine prave hebo vas otac .
To samo, potpuno smišljeno, tako izgleda. Velež je uspješno dobio bod a Željo je morao biti "slabiji".
Klassik, pao dogovor izmeszu saveza i Zelje za nedobijanje licence, Zeljo povukao tuzbu na medzunarodnom sudu, zato im savez obecao titulu i to je to
Vala su klosari pravi
Fulite prazan go i onda pokradeni , sta je sa penalom u zadnjoj minuti to ne komentarisete.
Pogledaj snimku. Sam ga sebi ne bi svirao. Sramota od sudjenja.
@sizif12 kakav bolan penal
Gadis mi se Zeljeznicareeeee
@grbavicka15 , Gadiće ti se još više kod sljedeće petice.
Koja je seljačka ekipa ovaj Velež, mesari, nakon prvog trebali su dva crvena kartona dobiti i plus sto cist penal za Zelju u prvom poluvremenu nije dosudjen.
Koju si ti tekmu gledao druze
Sport politika teritorije svi svakog mrze radi tamo nekad neceg onog znas ba.Mi cemo pocet sami sebe mrzit.
Ja željane i sramote strašno
Bravo momciiiiii,sudiji sve najgore...
Razvila se Tuzla ko city
Ovako igra željeŠĆar kad ima protiv sebe ekipu u punom sastavu ....!
https://streamable.com/2b3fy...ruka?Ovo je sramota.
Prvo zeljo danas uopste nije igrao svoju igru svi igraci podbacili,prvo poluvrijeme velez bio dobar drugo tanko,a o terenu i vjetru necu ni da pricam danas je dobro sto nismo izgubili i to je to a velezu uvijek neko kriv treba da shvatite da ste slabi evo danas ste poginuli na terenu i niste opet pobjedili.Prosla protiv sarajeva krive sudije ,protiv zelje krive sudije ako bog da cekamo vas na grbavici na pravom terenu a ne na onoj katastrofi od terene pa pokazite sta znate.
Veliki ljoZe.. Zeljo je ime sampiNJona
Ma sudija je za medalju bio, al lopova godine. A onaj stoper sto simulira i pusta neartikulirane krike, dabogda ih pusto svako jutro.