Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sto ne mogu "navijaca" Sarajeva. Kad se trofej bude dizao mars pred tv i tastature se uhvatite. Pobijedis dva najteza meca u tri dana i nama malo... Naprijed Sarajevo
Mi lakse pobijedimo svinjski nego krupu
Ajde ba Sarajevo dominira zbog Zeljinih 6 poraza da nije tako borili bi se medjusobno za 1. mjesto ,al stvarno igraju ne treba im zamjerit Manijak sam pa sta meni Zeljo sve priredi to je cudo jedno..
Ovaj Hebibovic je nesto poput Florencija iz Rome.Njih dvojica od 100 ubacaja u sesnesterac mozda dva centarsuta mozes upotrijebiti.Katastrofa da jedan profesionalac nezna loptu ubaciti u senesterac..
Ne mozemo svaku, igramo na dva fronta. SAMPIONI!
vijetnamac isplacuje dionice malo natovario na x 😂😂😂😂
@rikikiki to treba biti smijesno ili sta?
Posjeta kakvu zaslužuje tzv prvak ove lige
Igrači su umorni kako kaže Musemić. Kako onda mislimo igrati u Evropi ako su umorni u našoj Premijer ligi.
Sarajevo citavu sezonu igra istom formacijom pa skoro sa istin sastavom. Svi znaju kako ce poceti i kako se treba postaviti.
Sarajevo do titule akoBogda! Voli vas Mostar i navijamo svim srcem. HZ & RA💪
Krupa koda je Barcelona svakii put je ovako na Koševu
Husrefov kiks. Igrati sa istim igračima kao protiv Zrinje i Listice u samo 7 dana pored toliko drugih koji čekaju šansu je bilo bez veze. Momci sa klupe bi to bolje odradili. idemo dalje, pauza će dobro dociy
Sarajlijama Kitarima i Karinjanima zabranjeno kupanje na Vrbasu njah njah njah njah njah njaaaah
Znači opet Zrinja prvak.
fk sarajevo uz dosta sreće do boda.. dva zicera krupa promasila..
Zaebali smo sami sebe u svakom slučaju. Ali svejedno, nije mi jasno kako je moguće da nam hrvat sudi i na kraju nakon 2 minute valjanja, produzio je nadoknadu 15 sekundi.