Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte bolan šta ste se uhvatili čovjeka tu bezveze? Jednom ne dodje i odmah linč. I mi svi kad imamo porodične obaveze najradje bi da sav svijet stane dok se ne obavit. Šta znaš šta je u pitanju, smrtni slučaj, bolest? De ba popustite!
Generalno nasi fudbaleri i kosarkasi olahko shvataju reprezentaciju. Dio su napacene nacije i kad zarade velike pare repka im je nebitna. Lulic u najboljim godinama i formi zivota se oprasta od repke a kad ste to vidjeli u Hrvatskoj i Srbiji? Djedovic radi pasosa napusta repku, Teletovic radi odmora, Nurkic radi ugovora... Ma ko vam j. mater
@perfekcionista3 ahhhahshahahahahah Lulić u formi života. Bože dragi šta čovjek neće pročitat od vas stručnjaka na klixu. Kakva je ova "država" reprezentacija je vrh vrhova.
@perfekcionista3 Da samo znas koliko si nebuloza napisao nikad više na klix ne bi ušao.
I ne treba nam . Šta je Šehić sve odbranio protiv Amerike , Meksika , Bugarske i Senelaga , da je Asmir branio primili bi najmanje 4 komada
Pa i zadnji put kada su igrali u Americi on se nije odazvao
@Dell 1 tokmak, nije ni mogao igrati jer nije bio oficijalni FIFA-in termin, ne moze u isto vrijeme branit za klub pa se teleportirati u ameriku
@samog... Mislio sam na Bugarsku i Senegal, moja greska
ibro sve blizi da postane standardan
konstantno nas najgori igrac u repki
U zadnja dva kvalifikaciona ciklusa kriv je za najmanje 10 golova .
Ma nece da se pati, vise od pola prvotimaca se oprostilo, sta treba on ovakve klase da se ganja s amaterima i novokompanovanom djecom jos za bezveze utakmice. Vjerujem i nadam se da ce biti uz repku kada budu kvalifikacije i utakmice protiv boljih selekcija.
@Dongold E neka i neko napise kako treba. Prosinečki je dalje nastavio gdje je Mesa završio.Zove neke igrače iz BiH lige.Pa koji to igrač je dobar u BiH ligi? Robi sada prodaje igrače.Nase ekipe nemogu da prođu 3 kola u predkvalifikacijama i to ti sve kaže kakvi su ovo igrači sto ih je Robi pozvao.Asmire ti si pametan i znaš sta radiš.Neka iz NS pokažu koje je utakmicu Robi pogledao kako je došao za selektora.
jeste malo sumnjivo sto vec drugi put otkazuj otkako je Robi selektor ali ne vjerujem da ima tu nesto Bega je gospodin van terena.
reprezentacija je u slobodnom padu. nevidim da cemo u dogledno vrijeme imati snagu kao unazad 4-5 god. vracamo se u rang baltickih zemalja, gdje nam je ruku na srce uz ovako ulaganje i mjesto.
Možda je opravdano, možda i nije, ali razumijem čovjeka kako god da je, jer je zamjena Šehiću, a ovo je prijateljska utakmica. U svakom slučaju dobro je imati 2 dobra golmana u slučaju povreda.
Pripremna utakmica sa Famosom u Hrasnici, sto u Hrasnici, neka taj isti Famos dode u trening kamp u Zenicu ako je vec potrebno da se odigra ta pripremna utakmica s njima, ne vidim potrebu igranja i trckaranja po njivi nekakvoj...
Ko da gledam, novi oprostaj od reprezentacije u septembru. Iako se ne oprosti sve drugo od rezerve Sehicu bi bila nepravedno.
Je l igraju dvije prijateljske protiv CG ili je ondje trebalo staviti zarez?
Ma nek se i on oprosti od repke