Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix kaki kao i obično, da čovjek pređe iz najbolje lige svijeta u tamo neku tursku ligu, smiješno.
Ne prelazi u neki tamo spor već u jedan Bešiktaš koji je prošle godine koliko se sjećam izbacio Totenhem ili neki drugi eng. klub.
I Dinamo je nekad igr'o ligu prvaka, pa je li to znači da je bolji od Tottenham-a? Budimo realni, upoređivati klubove iz engleske i turske lige je ništa do smiješno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
daj ba kakav Besiktas momku 22 god....pusti gluposti....kidaj se i izbori tu gdje jesi.....u Besiktas sa 32. Ako ne mognes u Engleskoj ima Njemacka (pa makar bio Majnc ili Frankfurt)
ih majnc ili frankfurt, pretjera ga sad... neki tim tipa augsburg ili hoffenheim bi najbolji bio. dajem prednost augsburgu jer igraju europu
ma znas sta je, malo smo ga svi precijenili. dobar jeste ali nije bas toliko koliko smo mislili. u godina igaju 50-60 utakmica (ukl. i repku) i nije tu dovoljno tri ili cetiri dobro odigrati. meni je drag al mislim da je sad za sad kandidat za ove malo slabije jer ocigledno i Everton (koji nije Chelsea) prevelik za njega.
Niposto,vidis da i Turci bjeze u normalnije zemlje.
igraj za Everton, radi na kvalitetu I uzivaj
Pametna odluka
Bjaži, u Tursku idu igraci koji ne mogu vise igrati u EU ligama.
Pa kada bi otisao tu bi mu I kraj bio. Ali pametan momak zna gdje je dobro, cak I da ostane ko kraja karijere u evertonu ne bi se pokajao.
Besa je raja. Krize on engleske stopere ko speed nozdrve.
klupa tamo , klupa vamo , pa biraj Muho:)
Bešiktaš je svakako veći klub od Evertona i možda bi bilo dobro za Muhameda da zaigra za njih sad.
de ba
Besiktas kao klub mozda i jeste, ali liga kao liga nije..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)