Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od vecih turskih derbija 😃
ovo mi je jaci hit.tri hiljade crne brade a pred njima korda rade.siva ptica,ljuta zlica,krvopija poturica.sve odavde do sjenice grada,mora pokrit kokarda i brada(eto ti pesnici ko proroci.po raskoj sve vehabije i hodze bradate se mole i setaju pod srpskom zastavom)mesto drva i badnjaka,gore kuce od turaka.pamte turci i katili kad su sa radom zaratili.inace korda rade je bio komadant belopoljskog cetnickog odreda.
volim onu od glave zete do grada spuza,krvavi lanac vojske se pruza.pritisli srbi turske livade,turcima usput zadaju jade.i ova je dobra.oj krvavi vucji dole odavno te srbi vole.srbi vole turci kunu jer i tamo kosti trunu.sa zidina grada rasa klice srbin iz sveg glasa.nemanjica kolevka bice srpska doveka.a zbog ove su komunusti hapsili.oj vojvodo sindjelicu srpski sine sa resave ravne,ti si turske posekao glave,zato srbi tebe danas slave.
kosto rece crni djordje,hitajte braco po srbiji i koljite turke na buljuke.citajuci ove komentare nije vas trebalo tad pobiti na buljuke nego na mega i kilotone.
Na dan pobjede u Turskoj.
Srbi opet dobili po turu, pa dokle ? =U=
realno besiktas je jos uvek druga dimenzija.ovaj partizan sigurno po kvalitetu zasluzuje le ali kako si nekih godina imali srece na zrebu,ove nisu.uz sevilju,atalantu,lajpcig najtezi protivnik.kad vidim da trnava igra le,duzelanz,aek larnaka,sarspsborg,qarabag,apolon,malme itd partizan je od njih tuda kvalitetom ako ne i jaci.steta za partizan i srpski klupski fudbal al idu bolji dani.
SRBI zanimljivo da vas čujem sad
batkovlahovic pa mi smo loši i još tim iz lige petice a vi ste sila šta bi koliki je budžet Partizana?
@batkovlahovic Hag poznato mi to nešto jel vama Srbima to ja vaš glavni Manastir
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka su moji cigani prosli..Besiktas je za partizan krupan zalogaj...
Neka su grobari samo ispali, mamu im četničku..
Zar.nije atalanta pobijedila torpedo
Braća Turci su pencilin