Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usraće oni to još, nisu oni đaba Turci, koji uvijek u sportu sve prospu kad samo treba ovjeriti vec zaradjeno. Baksuzi i neviđene šmoklje. Post nema veze s politikom ;)
@gumenakita Ti si očigledno bez škole, jadniče.
E moj Besiktas ja stavio 1/1
Ko hoće da gleda preko weba live prenos preko Ace Stream-a (Napoli - Manchester City i Tottenham - Real Madrid) može na ovom linku ispod. Ko ne zna kako, ima upute, a linkovi za gledanje utakmice su na dnu u komentarima. https://www.dajmi.info/post/06-2017/gledaj-sport-utakmice-uzivo-preko-interneta/
od svih turaka, srbi su najgori?
Slavlje na bratskim Palama😂
eto ti srpski galatasaran doso u avliju papak
Gdje je srpski Galatasaraj?