Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusati ga zadrzat na Kosevu!
ZUBANE ,HAJDE GA U ZELJU! ISKUPI SE
Vratit Varesanovica ,Rahmanovica i nece Nam niko nista moci....Musemica na klupu...Sve Sto smo otjerali rastura vani!!!
Dobar igrač svim sredstvima ga treba pokušati zadržati u Sarajevu, on nije još dostigao ono šta može.
Ima talenta al cini mi se slab sa kondicijom..te povrede su ga dosta unazadile,definitivno Sarajevo najbolji izvor za oporavak njegove karijere..
ne znam je li zaista bio talenat ali i ako jeste onda mu je slava udarila u glavu i dolari......ništa od njega...ostat će sasvim obični prosjek...
Zahebao mamića i dinamo i sad mu se vraća ustvari naškodio najviše sebi dobar za bih ligu
Baš me čudi kako ga turski velikan više ne želi
Almedin Ziljkic Nije prihvatio novog trenera i sportskog direktora. Fan je Mirze Varesanovica, stvorio je klan igrača oko sebe koji sabotiraju, podapinju, zagovaraju da ne igraju najbolji, okreću druge igrače protiv šefa, prave razdore u svlačionici. Vise im je odgovarao sistem 3 dana slobodna poslije tekme u kafanu nego profesionalizam mjerenje performansi, pregledi , testiranja i tako dalje.
Mustafic, Radović , Beganovic, Durakovic , Catakovic, Andjusic. Svi dobri sa Ziljkicem. Prvi trening kad je Rozman došao odbili da treniraju(Andjusic još nije bio tu), kao nisi ti naš trener. I da ne ulazimo dalje u detalje.
Sve ti znaš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
momak voli Želju otišao je u torpedo samo zbog love
Nije neki igrac , ima sut sa distance to stoji ali sebican brate mili misli da je ronaldo
Navikan igrac...nista nije uradio sem prevario Dinamo i zatvorio za sva vremena vrata bh igracima...pohlepni roditelji su ga unistili.
Da je pametno Sarajevo zadrzat ga,a onog penerandu otjerat klasicna prevara..
Dobar igrac
Ti ako si mislio da ce raja svrsavat na pete i “magiju” tebe i penarande grdno si se zaje.o. Nagledala se raja na kosevu peta od zeke turkovica tako da nista novo niste donijeli na kosevu instagram zvijezde