Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čini mi se da je ovaj vaš mogao više. Negdje su ga povrede unazadile, a i to što je mlad odmah uletio u EPL. Ima još šanse da bude od njega pravi igrač, ako ga proklete povrede zaobiđu. Tuga Balkana je ta što djeca odoše sa 16 godina u inostranstvo i tamo ih dočekaju ozbiljne pare.
Kad god ga vidim, sjetim mu se starog i onog clanks da je rokno nekoga
Muhamed Beslija
U Bešićevoj karijeri najbolji potez je odigrao onaj madžarski klub koji ga je uspio ''tušnuti'' Englezima za čitavih 5 mil.Više niko nkada neće moći povratitit taj uludo bačeni novac.
Čime li sam ja to zaslužio da me uokvire crvenim ????
Ne možeš više ni postiči. Jbg To je stvarnost .