Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmečanje stolnjaka je počelo onda kad je Edin Džeko svojim golovima direktno odlučio prvaka najjače lige na svijetu (dva puta) i kad je reprezentacija BiH postala podjednaka Hrvatskoj. Pa oni se jedino s nama uspoređuju, velesila hahaha.
sunce !
- Every other Saturday is my half day off - - And it’s off to the match I go - - Merrily walking down the Goodison Road - - Me and my old pal MO!!! -
Every other Saturday is my half day off And it’s off to the match I go Merrily walking down the Goodison Road Me and my old pal MO!!!
Red,rad i disciplina! Uspjeće on,Bosnjo je to! Od glave do pete! A ako negdje zaškripi,pa jedan razgovor sa našim hafizom Bugarijem i eto ga kao nov! Hajde Zmaju od Bosne,pokazi dušmanima da si najveći!
pa nije ronaldo i vi precerujete brate sto jes jes.
Privukao paznju svojom smotanoscu. Na ovom klipu se vidi katastrofalno pogresno dodavanje , zatim ga ovaj plavac otrese ko slinu i dade go, pa Besic veze nema.
E gdje si treneru nas veliki. Nek si mi ti bolji i uspjesniji. Samo sjedi i gledaj ove sezone premier ligu, kladi se i budi glupan ko i uvijek. :D
Pogledao bih sta pozitivno medjutim u ovom klipu se od njeg ama bas nista ne vidi dobro. I da, kladim se i uzimam hrpu para tako da ne moram ni radit a ti i dalje igraj Bingo na marku i psuj sto ti je izaslo samo 5 brojeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)