Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bešić-munja nebeska! A Višća isti Avdija!
@sbiljeska, dovoljno je procitat tvoj post koji je na razini cimpanze kojeg su naucili slova i sve je jasno kakav si moron. Zato, nauci pisat, a u "polu vrijemenu" gledaj emisije o majmunima da vidis koliko su napredniji od tebe.
Malom Bešiću tek brada počela rasti...
Sretno Mumi,sretno zmajevi,hlava gore i idemo ludo idemo jako :D
Do pobjede ! Sretno Zmajevi !
Besic pogledom ubija
bešić rastura sve oko sebe, prava igračina koja nam je nedostajala.
`Naša očekivanja poslije Brazila su velika i svi navijači očekuju pobjedu` Pa jes,veliki ste uspeh napravili u Brazilu,ispali da brze ne moze posle samo 2 utakmice a sad imaju velika ocekivanja.Onaj gore sad pusi tompus,pije civas i valja se od smeha
Jamesudine glup si. samo napisi PANAMA hahahahaa :D
Komentiraj.ba Novost! Podijelite vas komentar na facebook !!!
nemoj samo petom nazad
SAMO TAKO NASTAVI MUME !