Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreco bosanska !! 💕💪
Malo ga je ova povreda sad usporila ali je uz Pjanaru najbolji igrač kojeg repka trenutno ima.
jos samo malo mu fali da bude 'nema dalje' ,izuzetan igrac!
Jedini nas igrac sa mudima
Definitivno jedan od najbolja 3 naša igrača u repki. Žao mi je samo što se bori da suzbije svoju agresivnost na terenu. Munja naša bosanskohercegovačka. Sretno majstore!
bešić : nisam koristio kurton poslije messija
ufurani ljakse
I ne trebaš. Messi treba sa tobom da zamijeni :P
ovo ponavljaju malo ovi iz klixa. lijeni da recimo vide šta se dešava u nekim drugim sportovima (stoni tenis,snuker,šah,karate,džudo,streljaštvo,plivanje)
@NezavisnoSvoj vidim. kada otvoriš sport 7 prvih vijesti iz fudbala/nogometa, a potom ispod njih iste te vijesti tj. nogomet/fudbal. baš kreativno do bola
@NezavisnoSvoj doduše
Tako je majstore ko je messi da ti sa njim dresove razmjeniš!!
nije nego messi nije zamijenio sa njim
dobar je mali al nedajte mu vise zvaki
Stara je ova izjava ! Sportska redakcija klix na aparatima 😂😂
Dobar je Mume